Meryemprck Anneler size bi sorum olucak ya benim bebeğimin gözü sürekli çapaklanıyor doktora götürdüm ama hep damla verdi etkisini görmedim bazen sabah uyanıyor kirpikleri yapışıyor açamıyor gözünü ne yapmam gerekiyor
emiasl Meryemprck bizim doğduğu günden 4. Ayına kadar sürekli çapaklanma oldu. Sabah akşam çay ve pamuk yardımıyla temizledim. Günde 4 kez 10 defa göz pınarından burnuna doğru bası uyguladım( göz masajı) 3 5 güne geçti. Biraz bastırmak gerekiyor. Açılmazsa ameliyat ile açıyorlar.
YagmurBilek Aynısı benimde başımdaydi emziriyorsan sütun degmistir belki bende çok damla kullandım işe yaramadı makyaj pamuğu ile demli caya batirdirm pamuğu iki gözüne koydum 3 günde geçti çok işe yarıyor tavsiye ederim
Rytrz YagmurBilek Birkaç gün önce burada bir yazı paylaşmışlardı blog sayfasında orada bu uygulamanın yapılmaması gerektiği yazıyordu
bebegimlebuyuyorum Bebeğiniz yeni doğmuşsa normal. Bizimki ilk 2 ay sürekli çapaklandı. Sütümü makyaj pamuğuna damlatıp sildim gözünü sürekli dıştan içe doğru. Yenidoğanlarda göz kanalları tıkalı olduğu için çapaklanma olabiliyor.