Brcdrnlila merhabalar 🙋🏻♀️ Rezene çayı hakkında bilgi edindim bakma isteyen olursa baksın bebeklerine veren anneler vardı sanırım kendim içiyordum ara sıra ama uzak durmak gerekmiş
yuksekipek Brcdrnlila rezeneyi yargılayacaklarına süt yapan seyleri onerselermis daha yararlı olurmuş😏😏Allahın nimeti ne yapalım yani😃 Ben süüt yaptıgını dusunuyorum sahsen oyle fosur fosur akacak sekilde zaten hicbir destekleyici süt yapmaz o sekil en azindan gaz olmuyor sakinlestiriyor.
Unknown Brcdrnlila Günde en fazla 1 kupa diye dinlemiştim bir doktordan. Her şeyin fazlası zarar , özellikle bitki çaylarında ekstra dikkat gerekiyor.
benimhalaumudumvar Ben doğumdan sonra ilk 2 ay nerdeyse her gün iciyodum içmediğim gün fazla süt olmuyodu içtiğim zaman göğüslerim dolu dolu oluyodu ve sütüm fiskiriyodu sütü artırıyor bence.
Brcdrnlila Unknown evet ihtiyacım olunca bol su içiyorum rezene gaz olunca gaza başka iyi gelen ne var merak ediyorum🤷🏻♀️
Brcdrnlila Unknown yok hiç denemedim iyi geliyorsa deniyim duyuyorum burda gaz sorunu yaşıyorum normal de ilaç alıyordum şimdi onuda kullanamıyorum zor oluyor her şey de dikkat etmek
Unknown Brcdrnlila Yemeklere toz halinde atabilirsiniz. Çay gibi içerken tohum olanını kullanırsınız. Etkisi olur inşallah. 🌸