Guzelkizim1 Evi sardı resmen aklınıza gelecek heryerde var bulunduğum apartmanda varmış bu durumu yaşayan çözüm olan varmı ilaç markası vs
MinervaEva Guzelkizim1 Jel ilaclamalar var ev icindekileri kokunden kurutuyor ama kesin cozum icin mutlaka apartmana da ilaclama yaptirmalisiniz.
reynwoman Guzelkizim1 benim evde de hamam böceği var evi ilaçlattı eşim ben annemdeyim şuan korkumdan evimden kaçtım resmen inşallah ilaçlama işe yaramıstır burdan okuduğum kadarıyla ilaçlama yapılması lazımmış bende arkadaşlara sorarak ilaçlama yaptırdım sizde yaptırın bence
Evelynn Valla ona çözüm yok bence ya. Söyle ki eğer olay apartmanda ise mutlaka ilaç firması gerekiyor. Apartmanın eski apartman mı bu eskiden merkezi olup sonra bireysel doğalgaza dönenlerden mi
Evelynn Guzelkizim1 aslında gerekmiyor ki. Firma gelip kendi halledilir. Sende bir iki gün annende kaynananda kal. Yani o böcekler aslında beton böceği de diyorlar çok hızlı ürüyor. Yani raid falan sıksan bence o çocuğa daha zarar.hem bugün ise yarar yarın gene çıkar.
Ogullarinaasikanne Guzelkizim1 valla evimin aspiratör borusuna kuş yuva yapmis bit sardi mutfagimi ilaclattim. Tek care haserelere karşı ilac 4 gün annemde kaldim sonrasinda bir kadın tutup temizlettim şükür kurtuldum. Sizde oyle yapabilirsinz