Ozgoktug3110 Merhaba hanımlar bu kehribar kolyelerin ise yaradığını duydum ama ne derece doğru bilemedim aranizda kullanıp memnun olan var mı ona göre bende alacağım . Oğlum dış çıkarma aşamasında baya zorlanıyoruz da fikirlerinize ihtiyaç duydum
Zekimurendebizigorecekmi Ozgoktug3110 işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası .. hatta zararlı diye duydum
haziranin25i Ozgoktug3110 2 aylıkken kullanmaya başladık 2 aydır da boynunda kızımın. Salya akması azaldı huysuzluğu hafifledi. Tam diş döneminde değil daha öncesinden takılması gerektiğini okumuştum. Diş çıkarma döneminde osanit yada tetagil öneririm. Bende trendyoldan sipariş verdim ikisini kullanmaya başlayacağım
Efemm Ozgoktug3110 bn cok faydasını görüyorum zararı dedıgı ise cocuk koparır bogazında kalır dıye17 aylık oglum 4 aylık iken taktım zararınıda gormedım arada topraga gömerim enerjisini atsın dıye
boncukhaniminannesi Ozgoktug3110 ben ve bir kaç arkadaşım farklı sitelerden aldık kendi adımıza konuşuyorum hiç bir faydasini görmedik öyle duruyor kenarda süs
Zekimurendebizigorecekmi Srpmzcn19 Boğulma riski yabancı cisim yutma riski ve kehribarın salgıladığı bir madde var fazlası zararlı vücuda araştırın bi isterseniz Google dan
Ozgoktug3110 haziranin25i tetagil kullanıyoruz ama o sıra bı hafifletiyor gibi bir süre sonra gene başlıyor huysuzlugu 😩 soğuk kaşıyıcı falan veriyoruz
yaseminoztrk haziranin25i ay ben korkuyorum boynuna takmaya 1 kez denedim sadece iz yaptı oturdu biraz boynunu falan çevirirken, dönerken bişey olur yada uykuda daraltır diye çıkardım cesaret edemedim. Doğmadan önce almıştım şimdi 3 ay 19 günlük daha takamadım
Ozgoktug3110 uyumayankoala toz şase şeklinde zaten o parmağıma sürüyorum ve damaklarinda gezdiriyorum ben oglum onu yiyor zaten 😅
haziranin25i uyumayankoala henüz elime ulaşmadı ama 2 saatte bir kullanılması gerektiğini biliyorum. Ellerimi temizleyip parmağıma döküp ben kaşırım diye düşünüyorum 🤗
haziranin25i yaseminoztrk uykusunda banyoda gece gündüz hep boynunda. Boynunda olduğunun farkında bile değil eline geçen her şeyi ağzına attığı için 😂😂 biraz büyük boynunu sıkmıyor kasmıyor.
Anne80 Ozgoktug3110 Vala bende aldım insanların zoruyla kızım üst dişlerini çıkarttı ucu geldi çok şükür son 1 haftadır bu kolye var salya gece uyanma VS halen aynı devam
cilemm_karasu Ozgoktug3110 Biz faydasını gördük kesinlikle. Biraz geç aldım işe yaramadığını düşünüyordum ilk dişleri çıkmıştı aldığım da çok huzursuzdu eli sürekli ağzında ve ağlıyordu . Kolyesinden sonra kesinlikle çok rahat geçti bu süreç . Diğer dişlerini çok daha kolay çıkardı . Ben memnun kaldım .. kızım 1 yaşında hala takıyoruz tavsiye ederim
Ozgoktug3110 cilemm_karasu teşekkür ederim bizde 7 aylık olduk daha önceden duymuştum da çok inanmamıştım açıkçası bugün bı arkadaşımda gördüm ve çok memnun olduğunu soyledi şaşırdım burda sormak istedim
bikerem Ozgoktug3110 oglum 40 günlükken taktim. Simdi neredeyse 8 aylik. Esim ve ben de yillardir kulkaniyoruz. Kehribarin zarari olamaz şifadır( vesiledir).
yaseminoztrk haziranin25i bizim aldığımız da biraz büyük ama gıdısının altında kaldığı için iz yapmıştı 😁 ne bileyim korkuyorum işte