Zekimurendebizigorecekmi mirayybebek En sonunda bende yapacağım sanırım .. Dukan içeceği içmekten sıtkım sıyrıldı
mirayybebek Umutluluk 3 gün yagsız tavada kabak yedim öğle aksam yoğurtlu canım ayrıca diyet yapıyorum
mirayybebek Zekimurendebizigorecekmi yap yap brn ayrıca diyet yapıyorum cok zor oluyor bozmadan ayrıca spor yapıyorum evde yürüyüş filan gidiyorum
Umutluluk mirayybebek ne dıyeti bnada anlatsana :/çıldrcm kilo veremiyorum normal yemeklik kabağı yağ koymadan tavada mı kızartttn
mirayybebek Umutluluk evet canım tavaya koydum kavurdum yoğurt döktüm öğle ve aksam öğünümde yedim ama ben ekstra diyet yapıyordum kilo kırdım hızlanaın diye
Zekimurendebizigorecekmi Umutluluk Yani kuzenim 2 ay da 11 kilo verince bende başladım ben 1 haftdır içiyorum ödem falan gitti tabi ama zaman gerekli iyice vermek için bide dikkat etmek lazım yine yediklerine
merve_03 kizlar sizi sayfama beklerim ,76 kiloydum bir senede 53 kiloya düştüm diyetle_gelen_mutluluk sayfama beklerim 😍
merve_03 ya bence biraz vücudu sasirtmak gerek ,farkli seyler denemek cok mantikli .vucut da sasiriyo noluyo dior 😅
Umutluluk Zekimurendebizigorecekmi ya zaten diyet yapıyorum ama mağlum emzirdiğimiz için dukan birasını içmeyin diyorlar siz emziriyomusunz
merve_03 Umutluluk aynen yesil cay gibi bitki caylari sütün azalmasina yol acabilir, bol su bol hareket☺️