Huzurr Bayanlar üç güm sonra tam 6 aylık olacak oğlum fakat gece uykularımız kalmadı artık ya emerek bütün gece meme de kalmak istiyor memeden alıp yatağına koyduğumda kıyametler kopuyor kucağıma alıyorum susup uyumaya devam ediyor ama kucağımda sürekli ayaktayım geziyorum tabi oturarakta değil yani☹️☹️Uyku denen birşey yok saat başı uyanıyor sizce normal mi bu durum ya ben çok yıpranıyorum artık ☹️( kilosu gayet güzel ilerliyor aç da değil Emin’imin )
NurayAsel Huzurr uyku eğitimi vermeyi deneyin bundan daha zor olamaz bence netten biraz araştırın iyi bişey
tecrubesizanne Huzurr gece emzirmesini doktoruna danışarak sonlandırabilirsiz. Önce sayısını azaltın belli saatlerde verin sonra zaten zamanla uyanmayı bırakacaktır. Atak ve diş dönemlerine denk getirmemeye çalışın
Sare35 Huzurr yalancı meme çözüm olur gibi geldi .onun istediği uyurken ağzında olması bence de ac değildir
Huzurr NurayAsel evet araştırdım Sinem gerger akınal uyku eğitimi için bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını da aldım video larını da izledim denedim bu gece ilk daha ama çok ağladı dayanamadım tekrar meme ye aldım kucağımda şuan 🥺🥺☹️
Huzurr NurayAsel evet araştırdım Sinem gerger akınal uyku eğitimi için bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını da aldım video larını da izledim denedim bu gece ilk daha ama çok ağladı dayanamadım tekrar meme ye aldım kucağımda şuan 🥺🥺☹️
Mervea Yatarak emzirmeyin bayanlar ben o hayatı yaptım oğlum 2 hafta boyunca eli hep kulaklarındaydı kanatıyordu çekiştirmekten kulak burun boğaza götürdük kulağı kızarık içerisinde su birikmiş doktor yatarak mo emziriyorsun dedi son bir kaç hafta dedim biriken su dışardan gelen değilmiş emdiği süt arkaya akıyormuş 90 derece açıyla emzirmem gerektiğini söyledi ve kızarıklık 6-7 aya anca geçermiş
Huzurr Sare35 başka bir çıkmaz Yok gibi şuan berbat durumdayım ağlatmadan denemeyi çalışıcam tabiki nekadar faydalı olacak bilmiyorum 🤷♀️
Mervea Selma42 bende söyledim doktora kucakta emzirirken de biraz daha eğilim vermek gerek mama verince altına iki yastık koyun