OncedenGurme Bebeğim zaman zaman uykuya dalmakta zorlanıyor. Bazen de evde sesli bir işim olduğu zaman benim için tam bir kurtarıcı oldu. Benim gibi sürekli kullanan anneler var mı? 😊
haziranin25i OncedenGurme yüklü ama hiç kullanmadım. Kızım benim nefesimle uyuyor çünkü buna bir çözüm yok a dostlar 😂😂
GiybetReis OncedenGurme uygulama mı indiriyoruz? pişpişle birlikte olan elektrık supurge sesi var mı burada ? 😅 bir de arka planda calıyor mu ? Bi yandan forumda takılsam bi yandan o çalsa ? (Iphone)
OncedenGurme haziranin25i ya bence kids’in içindekini deneyin. Eşim bile süpürge sesi de eklesene güzel oluyor diyor bazen 😂
haziranin25i OncedenGurme yüklü hepsini kullandım kuzum gram gözünü kapatmadı 😂😂 aksine sesi daha çok arıyor nerden geliyor diye 😎 yanyana yatıyoruz elini yanağıma koyuyor kafasını sokuyor koynuma nefes sesimle 2 3 dk da uyuyor 🤗
OncedenGurme GiybetReis iphone kullanıcılarının gözü yaşlı seçeneğine alalım sizi 😅 androidde var sanırım sadece. Biiiir sürü ses var istediğinizi ekleyip çıkarabiliyorsunuz. Arka planda da çalışıyor 😊
GiybetReis nursocum youtube da elektrık supurgesi pişpiş sesi var. Onsuz uyuyamıyoruz. Şuanda da çalıyor. Artık bende onsuz uyuyamaz hale geldim. Kapandığı an kızımla birlikte uyanıyoruz😂
Dilos01 OncedenGurme vallahi ilk doğduğu zamanlar bi açayım dedim hiç hoşnut olmadı aksine korktu 😁saç kurutma makine sesinden bende ilk açtığım zaman telefon sesi son sese ayarlanmış meğerse bi açmıştım altıma ettim 😁😁korktum ben bile o günden beri ilahi ile uyur hala oyle alisti galiba 😍
GiybetReis nursocum bende isterdim şelale seslerinde kuş cıvıltısında uyusun ama davlumbazın altında piş piş yapıyoruz napalım😅
OncedenGurme GiybetReis tühh biz de eşimin iş telefonunu kullanıyoruz sadece Androidlerde olduğu için 🙈