Mrvcn Kızlar yardımcı olursaniz sevinirim. Oğlum 1 yaşına girdi önceden devam sütü almıştım ama içmiyor istemiyor. Bugun de normal süt denedim onu sevdi sanki. Acaba devam mamasını su yerine normal sütle hazırlayabilir miyim ?
Deletedmom115 Mrvcn 1 yaşından sonra süt verebilirsin tabii ama bir süre suyla karıştırılıp verilmesi gerekiyor
SerpilAkbulut Mrvcn benimkide inek sütü market sütü asla içmiyor devam sutu mu denesem diyorum emziriyorum gerçi ama yetmiyor artık diye düşünüyorum su sıra zaten hiç bişey yemiyor bi beni emiyor
Mrvcn Deletedmom115 evet onu duymustum da elimde mama kaldı onu da kullanayım diye demiştim karıştırabilir miyim diye
Mrvcn SerpilAkbulut SerpilAkbulut ne kadarlık? Ara ara yememe durumu oluyor bendede oldu ama sonra düzeliyor seninki de duzelir inşallah
SerpilAkbulut Mrvcn 1 yaşında canım 2 haftadır sürekli böyle bişey yediremiyorum pirinç unu maması yiyordu onu da bıraktı şaştım artık napcami
Mrvcn SerpilAkbulut çok zorlama bence canim. Oğlum da arada öyle yememe durumlarına girdiği oldu bende üzülüyordum ama anladim ki geciyor seninki de geçsin inşallah