Melikeeeecansuu Bebek kaka yapamıor ne yapmam lazım masaj yaptım gazını cıkardım krem sürdüm hıc bı sekılde yapamıor cok aglıor bılgısı olan lutfen
Morfrenk Melikeeeecansuu malesef kaka yapamadığı için değil gazından ağlıyordur. Karnına masaj, ılık duş, kundak ve beyaz gürültü.. Bunları deneyin
gozpariltisi Melikeeeecansuu Sakin ol bebeğin çok küçük burda ne desek yanlıs ilk dönem o kaka gaz genel sıkıntı yani biz anneler için 10 gune kadar normal diyorlar ama ben o dönem kayısı kompostosu falan içmiştim iyi gelmişti geçmiş olsun ,🙋
rosalia Kbrkr0734 ben yapamadığı zamanlarda 1 çay kaşığı zeytinyağını direk içiriyordum hemen yapıp rahatlıyordu çok şükür Melikeeeecansuu
Sevdamavi Melikeeeecansuu doktor bana zeytinyagı ver dedi canım çay kaşıgı gazdan aglıyordur bu arada sab simplex ile biogaia kullan biri gaz cıkarıcı diğeri bagırsak düzenleyici
Serap__ Melikeeeecansuu Canım sakin ol öncelikle 1 çay kaşığı saf zeytinyağı verebilirsiniz eğer mama ile besleniyorsa içerisine ekleyebilirsiniz o iyi gelir kuzuya
Nzdl Melikeeeecansuu canım benim kızım şuan ,9 aylık baştan beri iki haftaya bir yapıyor doktor kaç kez lavman yaptı şurup verdi hiç bişey fayda etmiyo 4 5 gün olmaması çok normal kokrma yani benim kız daha öyle daha öyle sürekli kabiz
gozpariltisi Melikeeeecansuu emziriyorsan sen rezene iç oğlum yaklaşık 1 aylikkken çok ağlıyordu gaz sebebiyle yardımcım icirmisti bana sanırım iyi geldi
Mom084 Melikeeeecansuu bugün bizimde öyleydi bide kaka tahlili vermemiz gerekti mesela tuvalet pozisyon bunda rahat 10 dk tuttuk yaptık 🤲🏻
Serap__ Melikeeeecansuu Gaz damlası alın yarın eczaneden canım biogia ve sab simplex ise yaramıştı benim kızımda
ILGAZ2020 Melikeeeecansuu ilk başta sen sakin ol lütfen kaka yapamadığı için ağladığında emin ol bebekler 10 güne kadar kaka yapmaya bilirler ki benim oğlum 9. Gün sonunda yapmıştı kesin emin isen bir fitil at yeter
Badisko Badisko takviye mama veriyordum günde 3 kere kestim 4 gündür mama içerken hergün 2 kere yapıyodu
Derinsart Melikeeeecansuu gaz atıomu ? Yüz üstü cevirip ayaklari karnına yanaştirin hafif ayaklari bastırın karna bide bel sirt kısma masaj yapin
Serap__ Melikeeeecansuu Son olarak muskat diye bir şey var bana doktor onu da önermişti en etkili oydu kızıma. Rendeleyip 1 çay kaşığına döktüm içine 2-3 damla mememden süt sıkmıştim çay kaşığına içirmiştim bebeğime çok iyi gelmisti.
Melikeeeecansuu Derinsart atıyor gazı ama doktora getırdım gazı tam atamaz bebekler akcıgere kadar ınıyor gaz felan dedı lavma yapıldı poposundan beklıoruz bı kaka yapmasını
Cns1903 Serap__ bildiğimiz muskat cevizi mi? Ne işe yarıyor tam olarak canım merak ettim hiç duymamıştım 💕