ilknurgoksu ZelisEgemen kadın doğuma gidin ciddi bir konu yanlış yöntemlerle daha vahim sonuçlar olabilir🎀
AEda325 ZelisEgemen tuvaletten sonra yıkadıktan sonra peceteyle kurulanmak kokuyu önlüyor ama mantar da olabilir enfeksiyon akıntı görünmekte fayda var
Gokcemsii ZelisEgemen öncelikle bi kadın doğuma gidin isterseniz. Ben genital bölge içinse nivea intim kullanıyorum, koku olsun olmasın. Onu da denemenizi öneririm.
Darkrosewater ZelisEgemen bende genelde mantar olduğu ve enfeksiyon olduğu zaman koku oluyor kokuya eşlik olarak yanma, kaşıntı ve sürekli idrar yapma isteği oluyor bunun için şase ve fitil kullandım geçti çok şükür
Arel19 Fluzole flucan mantar ilaçları var içiliyor ıkılı olarak ondan alın eczacıya sorarak mantar için en sık göruleni candida geçmezse doktora gidin içerden ileri enfeksiyon var demektir zaten kendini belli eder yeşilimsi akıntı
Gokcemsii Mavilii ben trendyoldan almıştım ordan bak istersen hem fiyatı da uygun hem yorumlarına göz gezdirirsin 🙏
Sinemmmmm ZelisEgemen enfeksiyon yada mantar belirtisi malesef doktora gidin bende de ayni sorun vardi ayni zamanda kasinti ve yanmada vardi fitil kullandm gecti