dlekturann Ateşi yok ama bu sıra sürekli yanakları tokat yemiş gibi oluyor 6 aylık bebeğim dişle alakası olabilir mi veya başına gelen varmı 😓
Deletedmom277 dlekturann ek gıdaya başladınız mı ? Peynir ya da yoğurt tüketiyor mu ? Kuruduğu içinde olabilir
Krclilknur dlekturann sürünmeye başladıysa yanağından destek alıp tahriş yapıyor olabilir benimki öyle olmuştu🤷♀️
kereminannesi95 dlekturann benim bebeğimin besin alerjisi var ek gıdadan da önce sadece anne sütü aldıığı halde kızarıyodu benim yediğim alerjisi olan besinlerden oluyomuş sonradan öğrendik dikkat edin yediklerinize
dlekturann Deletedmom277 tam anlamıyla başlamadık hergün düzenli vermiyorum arada bir tattırırsam azcık tattırıyorum ama mesela 3 gün önce tattırdım bugün bişey vermedim ama bugün de oldu dün de ve kuruluk da değil içten gelen bişey belli
Krclilknur dlekturann rabbim şifa versin siz aksatmayın belliki birşeye karşı alerjisi var doktora götürün eğer test yapmazlarsa küçük diye artık sizde kendinize 3 gün kuralı uygularsınız emziriyorsanız emzirmiyprsanız çocuğa uygulayın
Mercimepinannesi dlekturann sebebi neymiş ortaya çıktı mi acaba benim bebeğimin de bugün öyleydi ateşi de yok ama yanakları kıpkırmızı