balpetegimmmm Göğüslerim zaten büyük ve sarkıktı. Şimdi emzirdiğim için hepten kötü oldular. Şöyle gerçekten göğüslerimi toparlayacak ve küçük gösterecek bir sütyene ihtiyacım var 😏 tecrübeleriniz nedir ??
aysenurbahadir balpetegimmmm aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum ve bende bir çözüm bulamadım 😔😔
Aydenizerdogmus AEda325 daha yeni aldım bu kadar toparlayıcı sütyen olamaz kocsmandı küçücük gösterdi çok güzel tavsiye ederim
Bebikomom-_- balpetegimmmm ve bende bekliyim burda heralde biz annelerimizin en can sıkıcı sorunumuz🤯
use_use Badem Bahsettiğiniz sütyene baktım da. Bez bir sütyen gibi duruyor ve uç kısımları aşırı sivri. Vücutta duruşu nasıl ? Bir de benim göğüslerimin yan tarafaları da çok iri , yayvan göğüs yani. Yan tarafından fışkırma yapıyor mu?
Bircorekannesi Kom marka çok iyi, diğer ürünler gibi hemen deforme olup kendini salmıyor, alırsan dua edersin bana 😂
bitanem123 balpetegimmmm Kesinlikle Pentinin Lotus modeli o kadar sütyen denedim bir onda rahatım tamamen göğsü içinde toplu yor
balpetegimmmm bitanem123 bende aldım ondam daha önce fakat sanki dahada büyütüyor gibi geldi bana ya 😭😂
bitanem123 balpetegimmmm Yok valla ben tam bedenimi aldım sarkıkdı büyüktü iyice içine topladı daha küçük gösteriyo diğerlerinde denemiştim ağzıma cıkmıştı 🤣🤣🤣
SweetPaw balpetegimmmm suwenin sütyenleri çok iyi. Birde daginin toparlayici şekillendirici modelleri var. Onlarda çok güzel. Dagide indirim var şuanda bahsettiğim sutyenleri 70-80 tlye bulabilirsiniz sitesinde