Minikcasper01 Dtbrc bende aşırı şaşırdım ya. Tuzun acının ekşinin tadını bilmiyo ki daha nasıl yemicek. Direkt çorba dedi yoğurttan sonra ben şok.
Dryalp Minikcasper01 doktorlar bilir doğru ama yani daha bebek neyin nasıl tadı olduğunu bilmeden çorba mı verilir
Eymenduygy Minikcasper01 yoğurt keçi 3 gün, inek yoğurt 3 gün, havuç 3 gün kabak bal kabağı patates tatlı patates vs buharda haşlayıp zeytin yağı ile açtım. Havuç 2 gün bi şey olmadıysa 3. Günü kabak ile karıştırıp verdim. Değiştirdim sürekli döngüyü 🙂
Minikcasper01 Eymenduygy buharda haşlayıp ezdiniz doğru anladım dimi. Buharda haşlamak için ne kullandınız.
Cns_28 Minikcasper01 ben buharda haşlıyorum, çatalla eziyorum, kaşığa bi tutam koyup eline veriyorum ya da elleriyle direk dalıyo 😂 3 gün havuç 3 gün avokado 3 gün kabak şuan kabak tadımındayız 🧡🌸
Minikcasper01 Cns_28 teşekkür ederim bende öyle yapacam buharda haşlamak için ne kullanıyosunuz bende alayım
Eymenduygy Minikcasper01 kiwi kbaby mama robotu kullanıyorum, çok memnunum. Buharda haşlama aparatı da aldım ama ben sevemedim. Evet çatalla ezip zeytinyağı anne sütü ya da formül mama ekledim ilk tadımlarda
Cns_28 Minikcasper01 ben çok araştırdım en güzeli evde paslanmaz çelik süzgeciniz varsa onu kullanın ben öyle yapıyorum mis gibi oluyo.
pamuksekerinannesii Minikcasper01 Ben az bir tuz katıyorum 7 aylık kızım 5.ayda başladık tatlıda tuzluda yediriyorum bi fiske şeklinde ve bizde önce yogurt sonra çorba ile başladık bir problemde olmadı sadede yer corbada tatlı tuzluda yani burada doktorun söylediği sekilde gittik biz Ama mercimek falan vermedim vermeyide dusunmedim
Minikcasper01 pamuksekerinannesii genelde yoğurt sebze meyve sıralama böyle devam ediyor ya o yüzden şaşırdım hiç ne nette gördüm ne burada denk geldim bu tarz ek gıda geçişine o yüzden şaşırdım.
fatosd36 Minikcasper01 doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyor biri sizin doktorunuz gibi düşünenler bize öyle demedi mesela ben havuçla başlıcam 3 gün kuralıyla tabi ki listemiz var uygulucam inşallah
Minikcasper01 fatosd36 zaten hepsi aynı okuyo ama sonra noluyosa mesleğe başlayınca farklı fikirleri çıkıyo ortaya anlamadım gitti.