Ulkusumaykus Mecburiyet den doktorumuz 4. Ayda geçirdi söz nasil başladınız ek.gidaya 4. Ayda. Tarifleriniz nelerdi. 3 gün kuralını uygularken örneğin patates tattiracaksiniz kaç kaşık ve sadece patates mi zeytin yağı su vs kattiniz mi ,?
Cherryblossom Ulkusumaykus ilk gün cay kasigi sonra tatlı sonrada yemek kasigi seklinde. Anne sütüyle sulandirirsaniz daha iyi olur. Yemek kasigi sekline gelince biraz sizma zeytinyagı damlatabilirsiniz ama gerek var mi emin degilim. Tadımlarla gecsin bu 20 gün falan tarife gerek olmayacaktir. En son karistirip veriyorsunuz zaten sebze corbasi oluyor. Daha ufak oldugu icin bagırsaklari bobrekleri yorulmasin cok yavas ilerlemek lazim🙏
Anne80 Ulkusumaykus o dönemde yediklerimden tattırdım hep çünkü yemeklere atlıyordu cok hevesliydi şu an 7 bucuk aylığız halen yediklerimizden yediriyorum
Ulkusumaykus Ozlem_likce kızımın besin alerjisi var anne sütü diyet yaptığından ötürü çok azaldı. Yetmediği için özel mamaya geçiş yaptık ama kilo alımı gelişimi yavaş. Alerjik çocukların zaten boyle olurmuş. Doktor artık ek gıdaya gecmemizi istedi. Ama ben hala ayak sürüyorum ne zaman geçerim bilmiyorum :)