Meyvebicagi Kalça usg için randevu almam gerekiyor nasıl alabilirim? Ayrıca birşey daha sormak istiyorum sizlere, ben özel hastahanede Doğum yaptım devlet hastahanesine randevu alıp göz ve kalça usg çektirebilir miyim? Yani illa özele yaptırmam mı gerekiyor ??
Eymenduygy Meyvebicagi yo araştırma ya da devlete gidebilirsiniz. İlk olarak çocuk doktoruna çıkıyorsunuz size istem yapıyor sonra ultrasona gidip randevu alıyorsunuz 🙂
Tirtilinannesiii Meyvebicagi biz çocuk doktoruna gittik ordan gönderdiler bizi. Ayrıca özelde doğum yaptınız diye niye devlete gidemezsiniz ? Alakası yok gidebilirsiniz
ecemm-6161 Meyvebicagi farketmıyot canım devlete çocuk doktoruna git o sistemden kayıt acıyor spnra yönlendiriyor seni
Eymenduygy Meyvebicagi kalça çıkıklığı şüphesi var ise pediatrik ortopedi. Standart kalça usg ise normal çocuk doktorundan gözüküyorsunuz. Kalça usg için geldik diyin istem yaparlar sisteme. Ultrasona gidip oradan tekrar randevu alabilirsiniz
Begooo Meyvebicagi özel hastanede doğum yaptıysanız doğum paketine neler dahil bi sorun isterseniz bizim doğum paketine dahildi kalça usg doğum yaptığım özel hastanede ücretsiz çekildi o yüzden. 40 günlükten önce çekmemişlerdi. O zaman daha iyi sonuç alınıyormuş.
Umayinannesi Meyvebicagi bende özelde yaptım ilk 30 gün her şeyi karşılıyordu ama doktorumuz ısrarla 40. Gün gelin yaptırın dedi para için olduğunu düşünüyorum ben 250 tl gibi bir fiyat söylemişlerdi bende tam 1 aylıkken devlete çocuk doktoruna randevu aldım aylık kontrolü ve kalça ultrasonu için getirdiğini söyledim gözü bilmiyordum göze de girdik ordan hemen göz doktoru iki dakika baktı sonra kalça ultrasonu için gün aldık çektirdik yani sorun etmiyorlar çocuk doktoruna ve göze randevu alın göze bulamazsanız aradan girin yeni dogan olduğunu söyleyin bebeğinizin bakarlar diye düşünüyorum
Cicismoms Meyvebicagi Ben özelde doğum yaptım orada yaptırdım. 1ay sonra yaptırdım doğumdan sonra istediğim güne hazırdı randevum