BaharDurum Sevgili anneler 57 günlük bir kızım var birkaç gündür gündüzleri ya hiç uyumuyor ya da tüm gün uyuyor bu normal mi acaba
Tugcee11 BaharDurum yaa benimki de öyle 53 günlük üç gündür gündüzleri uyumuyor on dk uyuyup uyanıyor
Begooo BaharDurum büyüme atak dönemleri oluyor ayrıva bebeklerin bir günü bir gününü tutmaz çok normal telaşa gerek yok. Zaten 6 aydan önce herhangi düzen olması pek mümküm değil
BaharDurum Magnolina ya böyle olunca hasta mı acaba diye telaş yapıyorum dün hiç uyumadı bugün emmek için bile uyanmıyor 😔
Magnolina BaharDurum Evet bizimde dün bütün gün uyudu emmedi bile doğru düzgün çişli bez sayısı azaldı fark ettim bugün eksiği kapatıyorum bol.bol emziriyom
Mutluuuumandalina Bende burda bekleyim benimde öyle oluyor bugün gündüz toplam 2 saat anca uyanık kaldı
Magnolina Tugcee11 Birde son zamanlarda uykuya dalamiyor sizde de var mı memede kucağımda uykuya geçiyor sonra derin uykuya geçmiyor uyanıyor
BaharDurum Magnolina aynısını yaşıyorum kollarım ağrıyor artık kucağımda çok mutlu uyuyor yatağına yatırdığım anda uyanıyor
Mutluuuumandalina Gece 6 saat uyudu bende uyanmamışım hiç normalde en fazla 4 saate uyanırdı normal mi böyle olması hiç bilmiyor ya 😔
Magnolina BaharDurum Demek ki normal mis sevindim iyi oldu bu post devam edelim sikayetlerimiz olursa 🥰
keskebirazuyusam 51 günlük bebeğim ve aynı durumdayım. Sabah 4 te kalktı daha uyumadı, en fazla 10 dk dalıyor sonra uyanıyor. Ben tükendim o tükenmedi😭
Alp16 54 günlük bebeğim tam uyudu diyorum yatırıyorum hop gözler açılıyor 🤣🤷🏻♀️ Huysuzlanıyor uyuyamadığı içinde hep kucak istiyor şimdide memede uyumaya başladı