Busranisa Kızlar hergün iç çamaşır değiştiren varmı sürekli akıntım oluyo doğumdan öncede sonrada fark etmedi. Önceden günlük ped kullanıyordum ama 2-3 sefer mantar enfeksiyonu geçirince bıraktım. Onun yerine hergün kilot değiştiriyorum
Kadifemsii Busranisa akıntı olsa da olmasa da hergün değiştiriyorum günlük ped kullanıyorum yine de değiştiriyorum
Busranisa Kadifemsii ben akıntımın yoğunluğu sebebini dile getirmye çalıştım ama çarpıtan insanlar olmuş
bir_anne48 Bu akıntı hep olacak mı böyle kızlar yaa,doğum yapalı 3 sene oldu hala oluyo günlük ped kullanıyorum günlük 2-3 kere değiştiriyorum onu da,hiç doktora da gitmedim normal mi sizce ?yoksa zamanla geçer mi
Tugba_tasdemir bir_anne48 bende düğün Spral taktirnak için sağlık oocagima gittim Spral takilirken akıntım olduğundan fitil yazdı
SuPerisiiii Busranisa ben bekarlıgımdan beri her gün değiştiriyorum vallahi. Çok şükür akıntım aman aman yok ama bilmiyorum tik gibi bişey bu sanırım
[silindi] Busranisa akıntı için değil zaten normalde hijyen için günlük değişmesi gerekir, akıntım olmaz fakat fix günde iki defa değişirim sabah aksam
Ravzacuk Busranisa ya benimde birkaç gündür çok fazla oluyor. Afedersiniz ama ya adet oldum sanıyorum yada altima kaçırdım galiba diye gidip bakıyorum 😂. Geçen gün 3 tane iç çamaşırı değiştirdim.hic hoşlanmıyorum bu durumdan🥴😕
ymn2019 Ravzacuk günlük degstrmenin yani sıra peçete koysanız o bölgeye ben cok rahat ederim bu şekilde regleykende baya ise yarıyor.
Emir_karan Busranisa em güzeli canm günlük petlerrr DHA kötü .Bn yeri geliyor her tubalateee girdiğimde değiştiriytummm
Eymenduygy Busranisa normalde de hergün değiştirirdim öyle çok bi akıntım olmazdı ama doğumdan sonra akıntım olmaya başladı. Gün aşırı değiştirdiğim oluyor. 😏
Defne_Ceylan Busranisa ben bazen dört kere değiştiriyorum benim de aynı sıkıntım var hiç geçmiyor akıntı devamlı var
Yade012 Busranisa hafta içi çalıştığım için iş yerinde günlük ped taşıyorum yanıma habire değiştiririm hiç rahat edemem. Hafta sonu evde olduğum için günlük ped kullanmam bu sefer de habire iç çamaşırımı değiştiririm çamaşır makinesi habire iç çamaşırı yıkar oldu zaten 🤦🏽♀️Allah’ın kadın olmak çok zor
Es-Es123 Busranisa bu kadar akıntı olması normal değil, ilk fırsatta doktora görünün mutlaka. kaldıki iç çamaşırı akıntı olsun veya olmasın günde en az 1 kez değiştirilmesi gerekir.
Kadifemsii Busranisa yoo ben çarpıtmadım hergün değiştiren varmı diye sordunuz bende buna cevap verdim. Pamuklu ve beyaz iç çamaşırı tercih ederseniz enfeksiyon geçirme riskiniz azalır . Akıntı için bişey diyemeyeceğim