2205yasemin Kızlar oğlum bir yaşına girdi bugün hamile olduğumu öğrendin değişik duygular içerisindeyim Allah utandırmasın inşallah 🥰
Ikrazumra19 2205yasemin saglikla kucağınıza alin 🙂 bende kizim 13 aylikken hamile oldugumu öğrenmiştim simdi biri 3 yasinda biri 1 yasinda
Yade012 2205yasemin Ahh ne güzel aileye yeni bir üye daha ekleniyor ve evladiniza oyun arkadaşı geliyor 😊 Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlardan eylesin ☺️
SeherRonyaMelek 2205yasemin Biliydim böyle olacağını yine bir karantina sonrası hamile haberleri çoğaldı 😂 Bende geçen seneki karantinanın mağduruyum 😂 Hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😍
squirtle 2205yasemin öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah🥰 eşimde oğlumuz bi yaşına girsin 2. Bebeğimiz olsun istiyor ama bnm göZüm almıyor açıkcası belkide oğlum zor bir bebek olduğu içindir.. nasıl bi duygu☺️
2205yasemin squirtle açıkçası ben de istiyordum canım hep beraber büyüsünler taraftarıydım Allah da gönlümüze göre verdi valla duyguyu diycek olursak hala inanmıyorum ☺️
Caglarass 2205yasemin Amin canım sağlıkla kucağına al inşallah. Oğlum 12 aylık bende hamileyim. Kendim gibi olanları görünce mutlu oluyorum 🙈
2205yasemin Caglarass ay ne güzel bizde 12 ay 11 günlüğüz valla nasıl olucak doğunca zorlanırmıyız çok merak ediyorum Allah yardımcımız olsun 🥰
Tubaadmrayk 2205yasemin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah🤲benimde 11ayoik bı oğlum var ve 3 aylık hamileyim
Nur64 Bende sizdenim kızlar oğlum 1 yaşında hamile olduğumu öğrendim dün 5 haftalığız hayırlısıyla gelsinler inş canım 😁