Caganpinar https://resimyukle.io/r/DbAhwVwIee Oglum 20 aylik elinde çıkmaya başladı başına gelen var mi
AND-20 Caganpinar sivilceye benziyo siğil de olabilir ama bi doktorunuza danışın bence kıyafetten veya şampuanından da olmuş olabilir
BarlasMomm Caganpinar egzamaya benzettim ben benim bebegimin gogsunde karninda bacaklarinda var egzama böyle pütür pütur kucuk noktalar
Caganpinar AND-20 evet danistim artarsa getir dedi fazla cevap vermedi olabilir bir dikkat edeyim teşekkür ederim
harley Caganpinar evet canım benimki öyle ona benzettim kaşırsa daha fazlalaşıyor ama geçiyor yime de burdan teşhis koymuş gibi bilmişlik yapmak istemem başka bişey de olabilir ama ona benziyor
BarlasMomm Caganpinar sagolun. camasir deterjanini degistirdim hemen. Sampuan kremlerini degistirdim hepsini atopik ciltlere uygun aldim bizde coklu besin alerjisi var o yüzden egzamamiz. Insallah biran önce atlatiriz
Caganpinar BarlasMomm bizimde yumurta alerjimiz var ins geçer tum kuzucuklarin 🙏 nelere alerjiniz var acaba sizin
BarlasMomm Caganpinar kakao muz portakal tavuk soya fasulyesi cikti testte ama tekrar test yaptiricam baska bir yere daha çünku hala mukus egzama gurultulu kaka uykuya dalamama hepsi devam ediyor kakada kan azaldi şükür