Uraska Merhaba arkadaslar oğlum 14 aylık alerjisi var doktorumuz atarax surup verdi daha önce kullanan oldu mu destek bekliyorummm
CesurBey Uraska Atarax’ın alerji için kullanıldığını bilmiyordum bir tanıdığıma doktor uyku bozukluğu olduğu için vermişti
[silindi] Uraska Bize doktorumuz uyku sorunu için yazmıştı. Alerji şurubu olduğunu da belirtmişti. Ama içeriğini okuduğumda kullanmakdan vazgeçtim. Hiçde kullanmadım öylece hala durur evde.
Yade012 Uraska biz hastanede ağır vakalarda kullanırız onu sakinlestirici etkisi var ve uyku problemlerini tedavi edici olarak kullanılır.
Uraska [silindi] CesurBey hem uyku sorunumuz var hemde kan testi yaptı alerji cıkınca bu sebeple uyumuyor huzursuz olabilir dedi verdi ama emin olamadım bende🤔
CesurBey Uraska olabilir tanıdığım alerji için kullanmadı uyku sorunu olduğu için kullandı bazen uyutuyordu bazen de işe yaramıyordu ama ağır bir şurup diye biliyorum zor durumda kaldıklarında kullanıyorlardı
Uraska CesurBey banada sadece 15 gün kullan dedi agır oldugundan demekki cok teşekkür ederimmm desteğiniz için♥️