Gokce1504 Kızlar emzirme danışmanı çişli bez 2 saatte bir alıyorsan doyuyor demektir dedi. Alıyorum ama öyle dolu dolu değil. Normal ağırlıkta yani. Nasıl anlayabilirim?
hunilimomm Gokce1504 az da olsa alıyorsanız yeterlidir 2 saate kup kuru veya bir kez işemiş ise doymuyor oluyor canım illa dolu dolu almana gerek yok
Aysu-temiz Gokce1504 bende iki saate bir alıyorum hem kakali hem cisli bez ama öyle dolu dolu değil onlar daha yeni doğan olması gereken bu canm bir kac ay sonda ancak dolu dolu yaparlar suan mideleri çok küçük
Mom987 Gokce1504 24 saatte ortama 4 bez veya 5 bez almanız yeterli. 2 saate bir az da olsa yapmalı bi de yazın sıcağın da büyüdükçe ter yoluylada atar. Yoksa yazın 2 saate dolu çişli bez her zaman olmaz önemli olan 24 saatte 4 5 dolu bez almanız.
qwrt1245 Gokce1504 emzirme danışmanı bana yarım çay bardağını beze dök elinle tart bak bu şekilde 5-6 bez alırsan günlük doyuyordur demişti
OyaGny hunilimomm ben bazen öyle alıyorum 2 3 hafta önce kilosu iyiydi benimki de mi doymuyor o zaman