Figen_2017 Bebeğini silikon meme ucu ile emziren anneler ne zamana kadar öyle emdi ve sütünüz yetiyor muydu öyle emerek
HatunKisisi Figen_2017 42 günlük bebeğim hala öyle emiyor sütüm az çünkü nadir emiyor iki çekip bırakıyor maalesef. Ama bazen ben ucu takayım edeyim derken bi bakıyorum saldırmış almış ağzına emiyor😅 sizde arada denemeler yapın mesela biraz uç ile emince ucu çıkarın meme ucu biraz daha büyümüş oluyor o şekilde deneyin alabilir
Aysu-temiz Figen_2017 bende 13 günlük bebeğimi silikon uçla emziriyorim göğüs uclarim çok küçük olduğu icin acaba sütun gelişini etkiler mi göğüs uclari sütü azaltır mi çünkü benm de sütüm azaldı gibi göğüslerim yumuşak olmuş hep
Bkrmn17 Figen_2017 kızım 7 ay 5 günlük ilk günden beri silikon uçla emziriyorum hiç bir sıkıntı da yasamıyorum kilo alımı iyiydi
marimon Ben o şekilde ancak 4 ay emzirebildim kızım memeyi hiçbir zaman kavrayıp sağlam emmediği için sütüm giderek azaldı ve bitti 2 ay kadar da sağma+mama gittim ama sonra tamamen bitti ve mamaya döndük.