Ygtakn Kızlar 6 ayşık oğlum 36 santımden düştü hareketleri normal bi sıkıntı yok seslenınce gülüyor falan o kadar üzgünüm ki yüzüne flash tuttum közlerini kırptı kusma falan yok acıle gitme sansım pek yok evde kimse de yok korkuyorum
birbebekbirannee Ygtakn benim oğlum da 8 buçuk aylık geçen yatağın arasından yere düşmüştü çok ağladı ama bir belirti olmayınca götürmedim hastaneye
Ygtakn birbebekbirannee çok gecmiş olsun hanı harketleri normal ama ilk kez biranda oldu anlıyamadım bilr o kadar korkuyorum ki bide tam uyku saatı hergun bu saate uyur
tugba_112 Düştüğünde bilinç kaybı kusma görülmediyse 2 3 saat uyumasın hareketlerini kontrol et sonrasında birşey olmaz insallah geçmiş olsun
Ygtakn Mircet hastaneye gittim ve sadece evde benım yaptıgım gıbı kontrel ettı 2 saat uyutma dedi gönderdi rontgen falan cekmedi
Mircet Ygtakn evde benim yaptıklarımı yaptılar demişsiniz ama sonuçta doktor olan onlar bence en iyisini yapmışsınız allah korusun bizim farkedemediğimiz bişey ve müdahale olmadığı için yavrumuza bişey olsa kendimizi yeriz ortalık bu haldeyken hastaneye hiç gitmek istemiyorum bende ama daha kötüsünü düşünüp el mahkum gidiyoruz
Yade012 Ygtakn 50 cm ve aşağı yükseklikten pek korkulmaz. Düştükten sonra bayılma, gözlerde kayma, bilinç kaybı, kusma, morluk, kafada şişme veya büyüme oluşmadiysa birşeyi yoktur
Ygtakn Yade012 koltuk 36 cm di allaha sükür bilinc kaynı sisme kusma gözde kayma veya harketlerinde bi sıkıntı olmadı hanı aynı haline devam etti ilk bi agaldı sustu simdi uyuyor uyutmamk için ugrastım ama baya zaman gectı uykusu da gelince uyudu inşallah bisey olmamıştır
Derincim2419 Ygtakn Gozlerde kayma, kusma, huysuzluk olmadigi surece birsey olmaz allahin izniyle, yinede doktorunuzu arayip paylasin isterseniz