Nurgrvn Kizlaaar 40 günlük olduk biz bugün 😃 ama sanki 1 yıllık anne gibiyim. Aşırı yordun ve uykusuuz😭 sizlerde durumlar nasıl
Minikkusuumm Nurgrvn 4 aylık olmak üzereyiz uykumuz kendiliğinden düzene girdi biraz yorgunluk var ama uykuyu alıyoruz 😅
benaslindayohum Nurgrvn merhaba bende 3 gunluk taze anneyim ama 33 haftalik dogum oldugu icin bebisimizi kuvozde bıraktık ☹ evde 3 saatte bir sut sagmaya çalışıyorum
Belinaymuhammadi Bulut28052021 bence bu iş tecrube gerektirmiyor canim bebegin gosterecektir sana herşeyi 🙂
Bulut28052021 Belinaymuhammadi inşallah 😞 doğar doğmaz sarılık olduk 1 gece fetoterapi gördük ondan sonra erken doğum oldu bıraz cok ufak doğdu sütüm yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum 😞
Belinaymuhammadi Bulut28052021 bezini iyice ıslatıyormu ne kadar ciş yapiyormu göğsun falan sertmi yumuşakmı cnm başka bir sorun olursa sor canm bana😊
Nurgrvn Bulut28052021 yeni doğduğu gün 1 damla içince doyarlar canim 3. Günden sonra 1 ay boyunca 30 ml yeter onlara
Bulut28052021 Belinaymuhammadi ıslatıyor çişini kakasını güzel yapıyor 36 haftalık doğdu göğüslerim cok sert emiyor ama cok zor uyanıyor zorla uyandırıyoz 2 saatte bir emdim mi yumuşuyor goguslerım
Belinaymuhammadi Bulut28052021 ne kadarlik bebegin cnm bezini filan güzel uslatiyormuş bak doyuyor demekki 😇
benaslindayohum Nurgrvn amin insallah tum erken doğum yapan annelerimizin yardimcisi olsun 🤲 tesekkur ederim
Eylulg Benim bebeğim de 1 haftalik ama simdiden çok yoruldum uykusu düzensiz sürekli beni istiyor emmek istiyor sütüm az doymuyor galiba 🙄
Nurgrvn senamiray benimki geceli gündüzlü susmuyo bazen çok sinirleniyorum kendime hakim oluyorum ama dua falan okuyorum geciyo 😃 Mozartsiz uyumuyo ya