Karas Kızlar 8 9 aylık bebişlerinize yaptırdığınız aktiviteler var mı acaba ? Ben pek bir şey yaptırmıyorum genel olarak zamanını yerde geçiriyor emekleyerek etrafı karıştırarak eşyaları inceleyerek vs arada bişeyler yaptırmak istiyorum var mı öneriniz ☺️
gencanne9 Karas ben de burada bekleyeyim 😅 bizde de aynı şekil çekmece ve dolapları karıştırıyor yavrum sıkıntıdan 🤣
MervosP Karas merhaba benim oğlum 8 buçuk aylık emeklemiyor bile siz düşünün oyuncaklar ile oynuyoruz mama sandalyesini altına saklanıyorum eğilip beni arıyor cee oynuyoruz şuan en sevdiği cee 😀
Karas gencanne9 aynen hele sürekli banyoya girme isteği var tuvalete gitsem cıngar çıkarıyor 😂 vitrinler dolaplar her şeyi açıyor girmediği delik yok o yüzden kendi kendine inceleyip keşfediyor çok aktiviteye gerek görmüyorum ama yine de arada bir yaptırmak lazım 😅
gencanne9 Karas aynen 😅 süpürgeyi çok seviyor oyuncaklarına asla bakmıyor. ev süpürürken beraber oynuyoru sayesinde her gün ev süpürüyorum artık 😅
Sarikedim Şuanda keşfetme zamanları bence benimki de aynı. Oyuncaklarla hiç arası yok 😂 anca karıştırıp emekleme derdinde kablo priz gorunce deliriyor süpürge hortumu en sevdiği oyuncak 😁o yüzden biraz serbest zaman geçiriyoruz buaralar