tosbikannesiii Kızlar Kızlar bebeğimin kıyafetindeki yemek v meyve lekeleri için çözüm lütfen leke çıkarıcım bitti çok da çıkardığı söylenemez yeşil sabun hepsini çıkarmadı ne yapayım ben
mina00 tosbikannesiii karbonat ve sırkeyı karıstırıp lekeye surup bekletıp yokayınca gecer dıye bılıyorum ama denemedım
Zelisblt tosbikannesiii biraz sıcak sud bekletip yeşil sabunla güzelce çitileyin. Bn böyle yapıyorum çıkıyor 🤷♀️
Hereke tosbikannesiii sicak suya bas cikart elin yakmayacagi seviyede sogut suyla canim hacisakir beyaz sabun ile citile at makineye miss yikar leke de kalmaz
Baldantatli tosbikannesiii Ben kosla finish in leke cikaricisi i. Sıkıyorum bekliyorum sonra kalip sabunla sicak suda citiliyorum cikio
Zelisblt Renesmee canım leke olunca hemn sıcak suyun içinde 5 10 dk beklet sonra yeşil sabunla çitile. Kaka lekesi bekleyince artık çıkmıyor
ArassMom_ Uni baby leke çıkarıcı spreyle çıkarıyorum ben. Leke üzerine sıkıp biraz çitileyip tekrar üzerine sıkıp makinada yıkıyorum çoğu lekeyi çıkarıyor
Mtalp Kosla vanisihi sıcak suya koyuyorum lekeli kıyafetleride bu suya basıp bekletiyorum. Sonrada makinaya atıp yıkıyorum çıkarmadığını hiç bi leke olmadı kaka ek.gida kan damlası hepsi cikti
Sanem_05 Ev yapımı zeytinyağlı sabunu rendeleyip suda erittim sıvı sabun gibi oldu ondan döküp citileyip makineye öyle atıyorum çıkıyor hemen