Narebebek Kızlar bebeğim 3 ay 9 günlük garip bir titremesi var yani böyle birşeyden tiksinirsinde yada üşürsün bi titreme gelir ya öyle oluyor bunu sık sık yapıyo neden olabilir
Babybabynihal Narebebek ben olsam doktora sorardım canım çok sıksa, videoya al ve çok iyi bir doktora git derim. Allah korusun nöbet, eğilepsi vs olmasın. Sıklıgınıda not et doktora söylersin. Umarım ciddi bir şey değildir geçmiş olsun
Deletedmom4440 Narebebek bebekler idrar yapınca öyle oluyor kontrol et eğer yapmıyorsa doktora göstermende fayda var He bide heyecanlanınca yaparlar
1annecik Narebebek benim oğlumda genelde çiş yaparken titreme oluyor doktora sorduğumda normal demişti yinede bir doktora danışın tabii😊
Deletedmom_52 Narebebek erkeklerde idrar yaparken olabiliyomuş benim oğlumda yapıyodu ama yinede doktora bi sor için rahatlasın canım
Narebebek Teşekkür ederim hepinize 😊bebeğim kız ama bi doktora götüreceğim anlam veremedim çünkü bende
Seyma_29_ Narebebek benim kızımda yapıyordu dr sordum normal dedi ama Titreme esnasında ellerini tutun Titreme devam ediyorsa anormal diyebiliriz demişti. Sonra sonra geçti bizim