Eee Kizlar kahvalti olarak ne veriyorsunuz bebislere kizimin peynire yumurtaya karsi alerjisi var nezaman versem poposunda kizariklik oluyo bilmiyorum alerjimi oluyo kahvalti konusunda biraz zorlaniyorum neler verebilirim sizce birde günlük nekadar kac ögün ek gida veriyosunuz özellikle mamayla beslenen bebislere
Yagmurs Eee benimki 6 aylık , kahvaltı öğlen çorba üç gibi meyve beş gibi yoğurt yedi gibi hipp tahıllı muhallebi ve sonraki zamanlarda mama kullanıyoruz. Baya baya ek gıdaya geçtk biz :)
Deletedmom115 Eee tam pirinç unu ve bebek irmigini bir bardak suyla katılaşıncaya kadar pişir sonra içine elma yada muz koy biraz daha kaynasın yarım yada 1 çay kaşığı da pekmez at kahvaltı da güzel yer
Deletedmom_297 Eee cnm mesela bugun çeyrek avakodaaaa az peynir parmak kadar yumurta sarı üzüm özü 1 tatlı kaşığı yedirdim
Eminep Eee benımde sekız buçuk aylık baya nasıl yenı mi başladın canım pankek krep yumurta sarısı omlet biz menümüzü genıslettık
Yagmurs Eee keçi sütüyle yoğurt yapıyorm inek sütüne alerjisi var, evet canım sade veriyorum bi çay bardağı yiyor :)
Eee Deletedmom115 Bazen öyle yapiyorum canim ama buseferde meyveyi sabah verince öglende corbayla az yogurt yogurdu fazla sevmiyo aksama ne verecegimi sasiriyorum kahvalti biraz zorluyo
Eee Yagmurs Anladm canim alerjisi oldugunu nasil anladn peki benim kiziminda ara ara poposunda kizariklik oluyo ama cildi cok hassas ondan dolayimi oluyo bilmiyorum ama peynir yumurtada baya tahris olmustu
Yagmurs Eee kakası sümük gibiydi ve makat deliğinin orda geçmeyen bir kızarıklık vardı ben pişik sanmıştım ilk hatta sürmediğim krem kalmamıştı ve geçmiyordu. Doktora gittiğimde alerjik bu çocuk demişti 1 aylıkken .