Happymotherr Merhaba anneler, bebekleriniz ne zaman sağa sola dönmeye başladı? ne zaman yavaştan oturtmaya başladınız? Paylaşır mısınız biliyorum her bebeğin gelişimi farklıdır ☺️
Sevdamavi Happymotherr 3.ay 7 günlük yeni yeni dönmeye başladı canım daha oturtmuyorum ben bekliyorum altı aylık olsun
theAna Happymotherr 4,5 aylıkken tek tarafına dönmeye başladı. 5 aylıkken oturtmaya başladım ama hala desteksiz oturamıyor. 7 aylık olmak üzere dönebiliyor şuan.
Happymotherr Sevdamavi bebeklerimiz aynı benim kızım da 3ay 7 günlük ☺️ Ama daha dönme vs yok sadece kafa sağa sola dönüyor ve hunharca elini emiyor sizde var mı el emme durumu
Sevdamavi Happymotherr o el emme beni benden alıyor ıslatıyor kolunu canım üst değişiyoruz habire kıvırıyorum kollarını öyle sokuyor ki agzına iyi ki agzı küçük komple gırtlagına gircek bu kez de öğürüyor habire midesi bulanıyor.bide kucagıma aldıgım da agzı akıyor omzum su oluyor habire tişört değişiyorum
Happymotherr Sevdamavi bizde bu derece değil çünkü tam sokamıyor 😀 ama tükürük artması var ara ara kusuyor sizde oluyor mu kusma
bgm_clk11 4 aylıkken yüz üstü dönmeye başladı, 3 gecedir de uykusunda dönmeye başladı. Yavaş yavaş kucağımda, mama sandalyesinde destekli oturtuyorum ama uzun süreli değil. El emmesi ise hala devam ediyor ne bulursa ağızda ☺️
Prenses__12 Kızım 3 ay 15 günlükken yan dönmeye başlamıştı 4 ayda tam dönmeye başlamıştı oğlum 6 gün sonra 5 aylık olucak yan bile dönmüyor daha bir ara yan dönmeye başladı sonra bıraktı şimdi sürekli kucakta gezmek istiyor hiç dönme gibi bir çabası da yok🤷
Happymotherr Prenses__12 her bebeğin gelişimi farklı oluyormuş benim kızımda daha hiç yan dönme eğilimi yok artık zamanla bekleyeceğiz ☺️
Ardenikooo Benimde oğlum 4bucuk aylıkken dönmeye başladı şuan 5 aylık olmak üzere bugün desteksiz biraz biraz oturmaya başladı normalde destekli 4 aylıkken alıştırmaya baslamistim
sevdam4721 Sevdamavi bnm kızım da 3 ay 10 günlük bazen tutuyo ama böle saatlerce tutmuyo normal mı acaba