morkalp Kızlar kaçıncı ayda kullandınız bebeğim 6 buçuk aylık henüz oturamıyor kullanabilir miyim bu aylarda ??
nur-nr_123 morkalp canim yine ben 😂 kuzum bn valal 5 gibi fln oturuyordum arada oturdu baya emekleyen kadar çünkü emekleyince çıkıyor onun ciinden ama çok kullanışlı bu sayede oturtup araba fln oynamayı ogrettimmogluma sende öyle yap ilerde rahat edersin
Epifenomen-gkc morkalp bebeyatmaz kullanılması önerilmiyor, hareket kısıtlaması yaptığı için. Emzirme yastığınız varsa arkasına onu destekleyin
morkalp Mom544154 Benimki de kucakçı ama oturabilmesi için biraz pratik amaçlı kullanmayı düşünüyorum
nur-nr_123 morkalp anldm cnm olur olur ben memnundum kuzum her yere götürebiliyor dün ve hani korkuyorsun düşer diye emeklemeye ogrenince bırak hemn
morkalp nur-nr_123 aynen şu an emekleme gibi bir durumu olmadığı için oturmasını desteklemek amaçlı kullanayım dedim 😊 teşekkürler canım 😘
Miniknur Iyiki almamisim zaten yeri de durmuyo. Onda da durmazdi ve cok kisa sureli kullanilacka urun
morkalp Miniknur aynen emeklemeye başlayana kadar kullanırsınız ancak benim oğlum henüz emeklemiyor ve desteksiz oturamıyor bu yüzden desteklemek amaçlı kullanmak istedim ben iyiki almışım işime yarayacak 😊
busraay_ morkalp 6 buçuk aylıkken almıştık, kullanmadı.. devriliyordu bir oyuncaga uzanmak isteyip sağa sola eğilince 😄 boşuna almışım demiştim yani.. umarım sizde işe yarar 🥲