Sevmmm Oğlum 2 ay 23 günlük bıngıldağı hızla kapanıyor internette baktım en erken 3.ayda kapanır diyor. Nerdeyse biz de yakalayacak gibiyiz 3 ayı ama acaba bu bir sorun teşkil eder mi?
seyma_YA Sevmmm Yani bildiğim kadarıyla erken kapanması iyi değil en geç 9 aya kadar kapanır dedi bizim doktorumuz
Gulgugul Sevmmm biz çok çektik 4. Ayda kapanmaya başladı genetik bziim gerçi ailede kafa çevresi küçük.bingildak kapansa da kafa cevrrsinjn ayda en az yarım.cm büyümesi lazım sık takip
daiysdiuy Sevmmm doktorunuz ile iletişime gecmelisiniz, erken kapanma durumlarında sureklı kontrollerı oluyor, buradakim ne derse desin dogru olma ihtimalı doktora kıyasla dusuk olacaktır.
Sevmmm seyma_YA ben de öyle biliyorum ama internette en erken 3 ayda kapanır öncesinde kapanması soruna yol açar diyor
Sevmmm Gulgugul anladım bizim şimdilik kafa gelişiminde sorun yok şükür ama dediğiniz gibi sıkı tajip ettirmek lazım
Sevmmm daiysdiuy anladım 2.ay asisinda ebeye kontrol ettirdim d vitaminini kullanıyor musun dedi evet dedik tamam dedi o kadar. Kafa ölçümü yapıldı bir sorun olsa söylerdi herhalde