123401 Kızlar merhaba dondurucu almak istiyorum fakat ne marka almam gerekiyor bilmiyorum kullanıp memnun kaldığınız var mı almalısın yada almamalısın dediğiniz? 7 gözlü almayı düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden 😊
Yusufali06 123401 vestel 7 çekmeceli 290 litre dondurucu kullanıyorum memnunum. İlk önce abimler almıştı onlardan görüp aldım benden snra ds arkadaşım aldı hepimiz memnunuz. Bu boyuta göre fiyatı da çok iyi ayrıca.
Gizemhzl 123401 nofrost olsun en önemlisi bu statşkler senede bşr kez cözdürüp silşnmeli. Buzlanma yapıyor. Mesela bebegşnz azcık aralık bırkasa buz yapar tamamen kapanmaz helede farketmezseniz telef olur ürünler. Ben arcelik joker özellikli nofrost dondurucu kullanıyorum. İstedigmde buzdolabı oluyor baya memnunumm kızıma sagdıgım sütleri koyuyordum o nedenle önemli benim için mutlakaaa nofrost alın. Annemde altus var oda arceliğin alt segmentti garantisi arcelik. Maddi gücünüze göre oda olabilir. Ben olsam ugur veya arcelik alırım.
QueenBeee 123401 annem yıllardır 7 gözlü Uğur derin dondurucuyu kullanıyor çok memnun bende 5 gözlü aldım aynı marka çok memnunum.
123401 Gizemhzl üşenmeyip tek tek yazıdıgnız icin teşekkür ederim değerlendireceğim marka olrk önerinizi 😊💓
bikerem 123401 12 yildir UĞUR kullaniyorum. Dondurma dolaplari buyuklugunde olandan😁 hicbir sorun yasamadim,ses de yok,elektrik faturasini da ziplatmiyor. Kocaman valla icine 2 kisi 3 kisi girer😁
Waffle 123401 Yedi çekmeceli kullanıyorum ben markası uğur çok memnunum gerçekten kesinlikle tavsiye ederim. Eğer alacaksanız enerji tasarruflu alırsanız daha iyi olur A++ ya da A+++ Bu şekilde elektrik de çok az gelir biraz pahalı olabilir ama uzun vadede gayet mantıklı bir şey