ikievlatannesiii Kızlar bebegim 3 aylik sutum kesildigi icin 1 aydir mama kullaniyoduk bebelac gold iciyodu ama 1 ayda sadece 150 gr almis hic kilo almamis basina boyle bisey gelen var mi hangi mamayi kullaniyosunuz hangi mama kilo alma acisindan daha iyi
Ogulcan ikievlatannesiii canım golden goart tavsiye ederim biz çok memnun kaldık çok kaliteli bi mama
Dilanbozkurt ikievlatannesiii canım bende bebelac gold kullanıyorum öyle bişey olmadı. Bak bende tedirgin oldum şimdi daha bu ay tarttırmadım
sevval_5481 ikievlatannesiii canım farklı mama dene bende de öyle birşey olmamıştı aptamil deniyebilrin
ikievlatannesiii Dilanbozkurt burda bikeresinde bebelac goldun cok kilo aldirmadigini okumustum ama hic dikkate almamistim kilo almamis deyince ebe aklima direk o geldi benimde boyu uzamis ama kilo almamis 150 gram almis sadece
ikievlatannesiii sevval_5481 Aptamili denemistik kuzum onu hic icmek istemedi bi sorayim dedim buyuk ihtimalle sma denemeyi dusunuyorum
Ogulcan ikievlatannesiii rica ederim canım biz ilk hipp kullanmıştık oda çok iyi ama bizi kusturdu sonra doktorumuz bunu önerdi bu keçi sütlü bi mama ve keçi sütü anne sütüne en yakın olan süt kullanmaya başlayınca çok memnun kaldık besin değeri de çok yüksek doktorunuza da sorabilirsiniz
Dilanbozkurt ikievlatannesiii canım benim oğlum 71 günlük boyu 67 cm kilosuda 6.250 kilo alıyor yani bebelac gold kullanıyoruz. Bebelac goldun değerleri hippin nerdeyse aynısı bi bak karşılaştır sende çok araştırdık biz
ikievlatannesiii MiraLeyal onuda arastirayim canim bi doktor yaziyomus diye duydum raporlu mu o mama yoksa normal sen mi aliyosun
merve0128 ikievlatannesiii sma optipro kullanıyorum gayet kilosu yerinde öyle gaz sorunuda yaşatmadı canım
ikievlatannesiii merve0128 Bende sma denemeyi dusunuyorum canim galiba bende onu denicem bi kilo aldiriyo diye duymustum yanlis hatirlamiyosam aklimda bi o var suan
merve0128 ikievlatannesiii evet kilo sorunumuz hiç olmadı kızımın ayına göre kilosu gayet iyi. Optipro kullanıyoruz biz
Zeynepmirayyy ikievlatannesiii bende aptamil kullandm 3 aylik bebegime benmde 100 grm almisti doktorum sma önerdi onu kullaniyorz 1 haftadr yarin kontrolu var 1 haftada almismi merak icindeym bnde
ikievlatannesiii Zeynepmirayyy insallah almistir canim yaa bende aldim bugun sma pazartesi doktora goturcem insallah alir faydasi olur kim kullandiysa kilo aldirmis insallah bizim yavrularimizada sifa olur
ikievlatannesiii Zeynepmirayyy canim kontrolden sonrada banada haber verir misin faydasi olup olmadigini sana zahmet pazartesi bende doktora goturcemde ama o surede etkisi hemen oluyo mu merak ettim