Mom0911 dün magazadan almıştık, eşim arpa şehriye diyor , dışında “Risoni” yazıyor Hiç almamıştım bu zamana kadar, yaşadığımız yerde arpa şehriye satılmıyor çünkü. Dün mağazadan görünce dedim benziyor şehriyeye, alıp denesemmi pilavını diye
Babybabynihal Mom0911 arpa şehriyenin içerigi daha çok makarnaya benzer hali sanırım. İçinde yumurta olan iyi bir markaya benziyor pilavı denenebilir
Mom0911 Babybabynihal bende öyle düşünüyordum canim bakalım pilavı nasıl olacakmış bugün deneyeceğim 😁
Mom0911 Ysmnmrt0 evet evet barilla, diğer makarnalarını da severim ama bunu ilk kez gördüm, dedim ayy bu şehriye herhalde, alayım deneyim.arpa Şehriyeli pilav yemediğimize seneler oldu😂en son Türkiye’de yemiştik . Bakalım bunun pilavı nasıl olacakmış
Demirac19 Mom0911 evet canım arpa şehriye ben sebzeli yapıyorum hep 😋 sadece dikkat et bu pilav kadar su çekmiyor yani iki katı su konmaz 😊
Mom0911 Demirac19 evet öyle galiba canim. dışında da 10 dk kaynat yazıyor , bakalım nasıl olacak pilavı çok merak ettim 😸
ssnnmm Mom0911 barilla ❣️Arpa şehriye pilavı çok güzel oluyor benim yaşadığım ilçede satılmıyor diye internetten alıyorum hep😂
Mom0911 ssnnmm demi , ay inşallah güzel olur benimkide bugün yapcam pilavını , tel şehriyeden bıktım artık 😑🥴