Sarya_kus Vegaferon kan ilacını bugun sağlık ocagi verdi bebegim 4 aylik acaba nasıl kullananlar bilgi verebilir mi?D vitamini oceani aldik da bu kan ilaci nasil
busrakandazzz Sarya_kus genelde parabenli olduğu için o ilacı kullanmayı anneler çok tercih etmiyor, bende etmedim. Genellikle çocuğu huzursuz ediyor ve kusturuyor. Biz doktorumuza danışarak farklı bir kan damlası kullanmıştık o ay itibari ile
Anaogul Sarya_kus ebe bize kusma ve kabız yapacağını söylemişti araştırdım içinde paraben olduğu için doktor tavsiyesi üzerine bestiron kullandık içeriği temiz yan etkisi olmadı
Src_bstnc34 Sarya_kus banada bugun doktor verdi saglik ocagida verdi ama ben kendi doktorumun verdigini kullanicagim cunku saglik ocaginki kapizlik ve dislerde kararma yapiyormus onermiyolar
gizemhifanur Sarya_kus hastane ferrum yazdı onu kullanıyorum genellikle anneler onu kullanmıyormuş ama ben kullanmıştım kabız yapiyo diyende olmuştu
BarlasMomm Sarya_kus saglik ocaginin verdigi bizi cok fena kabiz yapti ve kustu. Ben demir ilaci ocean microfer kullaniyorum. Dvitaminide ocean kllaniyorum cok memnunum