Nidazime Arkadaşlar iyi akşamlar benim sorum kilomla ilgili 4 ay oldu Doğum yapalı aslında uzun boyluyum 71 kiloyum çok göstermiyorum ama göbeğim kaldı öylece ve çok iştahlıyım gıdı felan çıktı bariz Öner’e bileceğiniz bir yöntem varmı yenecek içilecek yada zayıflama sıkılaşma adına yapılacak bir yöntem şimdiden teşekkür ederim kusura bakmayın ☹️
AyseAlyamm Nidazime canım korse takabilirsin yemeklerini falan korseli yiyebilirsin tokluk hissetmek için . Sabahları da limonlu ılık su icebilirsin.
bebisimbenm Nidazime valla bende 168 boydayi. 70 kiloyum eski kıyafetlerim oluyor fakat biraz gobis kaldı bence bol su ve zamana ihtiyacımız var 6 aylığız biz spira başlayacam sizde 6 aydan sonra başlayın ayrica dert etmeyin yoksa gözde daha da büyür göbek 😊
BGY Nidazime yağ yakıcı egzersizler diye bi uygulama var kesinlikle tavsiye ederim hem cok zevkli hemde yormadan 1 aylık bi spor yaptıriyo size benim bugün 8. gunum göbek ve diğer fazlalıklar gidecek insallah 7 kilo fazlam var
Yesimgulcakir Nidazime aynı durumdayız bızım 7 ay olucak ama veremıyorum çünkü iştahım aşırı açık doymuyorum aZ bişeyle
Milakizim bebisimbenm ya o göbek hadi gidecek diyelim de bu göbeğin yanlarından bakıldığında yer çekimine meydan okumuş gibi aşağı sarkık durması da gidiyor mu 😊
Rewarya BGY 11 ay nasıl diyet yaptınız ben dayanamıyorum artık :( ben hala hiçbir süt ürünü dana eti yumurta ve tavuk eti balık kuruyemiş tüketmiyorum:((