Prenses-annesi1 Duvarlarımda suyun bile izi belli oluyor kuruyunca değiştirmek istiyorum boyayı silince çıkıcak duvar boyası arıyorum?
Deletedmom27337 Prenses-annesi1 ben polisan elegans la boyattım. Birşey oldugunda suya tuttuğum bezle siliyorum hemen çıkıyor. Bazen salça sıçramış oluyor birkaç gün sonra fark ediyorum problem olmuyor
Vanilya Prenses-annesi1 Canım yeni eve taşınıyorum jotun dan aldım boyaları harika boyalar. Leke tutmuyor. Boyacı da çok beğendi boyaları
Dn123 Prenses-annesi1 filli boyadan silinebilir boya aldkm ben cocuklar icin gayet güzel yeni boyatmış hatta
Deletedmom27337 Prenses-annesi1 bnmde eski evimde öyleydi kendim boyuyordum her sene bazen senede 3-4 defa özellikle mutfağı 😩🙄 yeni eve silinebilir bıya istiyorum dedim şükür artık rahatım 🙈
Prenses-annesi1 Deletedmom27337 benimde hamileyken elim uyuşuktu hep bigün yemeği döktüm sıçradı duvara komple boyadık ama belli oluyo istemiyorum bu boyayı ev boşken dedim boyatalım sevmedim rengi diye eşime dinlemedi şimdi uğraşsn bakalm😂
Vanilya Prenses-annesi1 Nefes alabilen silinen boyaymış canım. Yıkanan boyaları da var. Hijyensilk diye de var.