Eceaydin05 Bebeği çok uyuyor diye hastaneye götüren oldu mu hiç? 4,5 aylık. Ama üç dört gündür 4,5 saat aralıksız uyuyor gündüz gece. Çok endişeliyim, hiç böyle uyumazdı. Gerçekten anlamıyorum. Ben uyandırıyorum artık. Acıkmıştır diye. Yada ben alışık değilim galiba bilmiyorum. Gitsek mi acile, kafasının arka tarafı da çok sıcak 😢
Janss Eceaydin05 Bi tahlil yaptırın . İdrar yolu enfeksiyonunda da bebekte uyku gözlemleniyor . Belkş de uykuya ihtiyacı vardır geçici bir dönemden sonra da hiç uyumamaya başlayabilir 😌
fatima Eceaydin05 Eceaydin05 yani doktorlar uyuyorsa elemeyin diyor. vücudunun uykuya ihtiyacı olabilir.. bırakın uyusun. endişe etmeyin
thelake Eceaydin05 Benimde oglum öğlen 12 de uyur akşam üstü 5 6 gibi uyanırdı bazen ben uyandirirdim simdi o halinden eser yok 10 dk bi uyaniyo 🤷♀️
Eceaydin05 zynpncr 4 ay 15 günlük. Atak haftası diyor ama tam tersi uyumaması gerekmiyor mu? Zaten hep öyle olurdu normalde uykuları kısalırdı
Birbilen Eceaydin05 atak haftasında bazı bebekler uykuya düşkünlük gösterebiliyormuş canım ama için rahat etmezse götür doktora
Gungun Eceaydin05 yoktur birşeyi inş dönemsel oluyor kızım 6 7 saat uyudugu oluyordu o zamanlar suan 7 aylık saat başı uyanıyor :(
Zeynepreyyan Bide benimki uyusa keske 55 Günlüğüz uyku yok maalesef hele gündüzleri 10 dk en fazla yarın saat