Msyshsbsbshsh Bebeğim 4 gün oldu , pislik yapmayali , lavmanda denedik işe yaramadı karnı patlayacak gibi duş aldirdim suda bekletim tık yok ,neden yapamıyor kabız yapacak şeylerde yedirmiyorum
Urass78- Msyshsbsbshsh sabah aksam bir cay kasigi soguk sıkım keten tohumu yagi icirin.yemeklerine hic yag koymayin kaseye corbayi alinca bir seker kasigi hakiki zeytinyagi damlatin.Beyaz ekmek sakın.Onun yerine tam bugday ekmegi kullanin.Mutlaka faydasini goreceksiniz.Gecmis olsu.
Mom084 Msyshsbsbshsh tuvalet pozisyon u alıp öyle tutun biraz bugün bizde çok çektik eşim o pozisyonda 10 dk tuttu söküldü hemen 🤲🏻
Seher05 Brnim bebegimde kabızdı 10 günde 2 defa yaptı kakasını biri lavmanla yapmıştı has zeytinyagını poposuna sürün benimki o şekilde yaptı cok şükür süreklide kullanıyorum her altını degiltirdigimde poposuna yag sürütorum ben faydasını gördüm inşallah sizede iyi gelir gecmiş olsun
Msyshsbsbshsh Mom084 bugün az yaptı ama çok afedersiniz ama taş gibiydi garibim bakalım böyle olursa herşeyi deniyecem
Mom084 Msyshsbsbshsh direk zeytin yağı verdiniz mi üstüne su içince bizim direk yapıyor bide ben eline kaysi veriyor