Yagmuur001 Bebeğim de vücudunda sivilce gibi şeyleri çıktı sonra dagıldı etrafa bugunde isilik gibi ayakları kolu eli hep kapladı😞 cildiyeye götürdük tedavı görüyor ama çoğalıyor sankı Varmı aranızda atlatan nasıl atlattınız kızlar yardım edin 😞😞
nurdaaann Yagmuur001 merhaba ben hamileliğimin 3. ayından 8. Aya kadar çektim o illeti kimse anlamamıştı daha sonra bi doktor anladı ve burdan bi arkadaşımın önerdiği krem ile kurtuldum çok şükür. Üç gün boyunca duş almadan tüm vücuda her gün sürüyorsunuz. Dördüncü gün duş alıyorsun evdeki herkes uyguluyor bunu. Bide bütün kıyafetleri 60 derecede yıka koltukları yatağı sil ben öyle yapmıştım çok şükür kurtuldum inşallah bir an evvel geçer bebişindende çok zor bi şey çok iyi biliyorum
Yagmuur001 nurdaaann çok kötü canım ya eşimle bizde olduk tam bizden geçti derken bebeğimizde oldu 😞 doktorlar daha anlamadı ama suan anlarlar çünkü tam uyuz belirtileri ayagının altındada çıkmaya başlamış çünkü 😣 inşallah bizde atlatırız canım bizde kötü kokan bi krem sürmüştük 3 gün ondan sonra iyi olduk inşallah oglumda atlatır 😞