Rose Böyle berbat bir mama tadı olamaz 150 tl verip aldm ama bebegıme kıyamıyorm yedırmeye nasıl kötü tadı benım bıle mıdem kaldırmadı bebegım nasıl yesın ne yapcagımı bılmıyorm ya kullananlar bana bı akıl verın
Deletedmom277 Rose çoğu bebek yiyor yapacak bir şey yok. Yerse ne ala bence bu durumdan mutlu olun yemezse tadlandırmaya çalışın ..
Mervea Rose pregomin as kullanıoruz bizde ilk verdiğimiz zaman doktor tavsiyesi üzerine pekmezle tatlandırıp vermiştim zamanla alıştı şuan sade haliyle içiyor süt ürünleri yumurta kuruyemiş alerjisi var oğlumunda
HungryWolf Alerji mamalarinin tadi hep kotu siz begenmesemizde bebeginiz alisiyor seviyor merak etmeyin. Icmezse cok az pekmez katabilirsiniz ama sadede icer alistirirsaniz kucukken nekadarlik bilmiyorumda.
Rose HungryWolf Daha 43 günlük benmkinde süt alerjisi degil laktoz intolrnsı var o yzden sekerlı tadlandrcı katamyorm canm keske katablsm
Mervea Rose denemek içinde doktorunvermesi gerekiyordu biz iki mama denedik ikisinide doktorumuz vermişti
HungryWolf Rose tamam bizede oyle verdi elinde numune oluyor bedava vermesi lazim ne sacmalik okadar parayla gidip aldiriyor size ?
Mervea HungryWolf bende burda bi kaç kişide gördüm manayı kendileri alıyo şaşırıyorum burda mamayı satmak isteyen bile oldu
Rose HungryWolf Valla bende anlamadım cok aglıyo dıye careler aramktanda yoruldum hangı doktor ne dıyosa yapıyorm işe yarar belki dıye
HungryWolf Mervea oyle seymi olur ya bedava numune oluyor ellerinde vermesi lazim resmen kazikliyor ben olsam gider isterdim parasini aldirmisya
Mervea HungryWolf öyle tabiki bizim doktor verdi rapor çıkarmadan beğenmese gelin başka deniyelim ona göre çıkarırız demişti birde katkı payı ödeyenlerde oluyo biz sadece muane ücreti ödüyoruz mamayı alınca
HungryWolf Rose alerji doktoru degilmi size al diyen? Oyle bi hakki yokki okadar para harcamaniza yani varip diceksinizki sizde numune oluyormus neden parayla aldirdiniz belki sevmicek bebegim diye sevmese elindemi kalcak yani ne sacma
GMZKAYA 55 günlük çocuğum var besin alerjisi nedeniyle sür ürünleri diyeti başlandı bana ama bebeğim emmiyor, normal mamada almıyor süt ürünü olması nedeniyle bu mamayı kullanabilirmiyim, bu durumu yaşayan oldumu