[silindi] enh-enh B m kullandım. Günde 3 kere 8 damla şeklinde. Gaz sorunumuz yok denecek kadar azaldı şükürler olsun ara ara tutuyor yine gazı ama geçiyor İlk zamanlar neydi öyle ya hastaneye gitmişliğimiz var
Aybars22 enh-enh bende kullandım oğluma günde 3 kez 10 damla olarak veriyodum biogaia damla ile beraber kullanmıştım memnun kaldım
enh-enh Agg0207 bende 6 saat arayla 8 damla kullanıcam bugün başladım da merak ettim nasıl bi damla işe yararmı çok pahalıydı bide işe yaramamasından korkuyorum
enh-enh AygulSina bizimkide 20 günlük çok merak ediyorum ne zman geçecek rahat rahat uyuyacak yavrum çok üzülüyorum ilk çocuğum bide dayanamıyorum ağlamasına 😞😭😭🥺🥺
Hemsreanne35 enh-enh bizde kullandık yaklaşık 7-8 ay Birtek o iyi geldi gazına oğlumun düzenli kullan bebekten bebeğe değişiyor bu etki etmezse diğerlerini denersin
Aybuke_ enh-enh yariyo canm ben kullaniyorm bebegim 2 ay 10 gunluk ama bio gaia ve sab simplex kullaniyoruz biz bize cok iyi geldi cok sukur o cglk cgliga aglamalar bitti gazi olsgnda pijamasini cikariyorm bacaklar ileri geri hemen cikariyo hepsi bu damlalar sayesinde 🤗
enh-enh Aybuke_ bize doktor sadece sab simplex verdi diğerinden vermedi cnm ikisini bi arada kullanmakmı lazım ben iki gün önce mestil verdim bitişe yaramadı
Dorukerdininannesi Bende kullanıyorm 3 buçuk aylık oğluma. Başlarda sabah öğle akşam 8 er damla veriyordum. Şimdi ihtiyaç halinde veriyorm. Sürekli vermeyi bıraktım. Masaj yapıyorm daha çok.
Derin34_ Oğlum üç aylık. Hala daha kendi kendine gazını çıkartsmıyor çok nadir çıkarttığı. Gün içinde zeytinyağıyla kaç kez masaj yapıyorum ama yok ona ragmen yinede çıkartsmıyor sancı geliyor yada kasılıyor napıcam bilmiyorum. Biogia kullandım pek anlıyamadım sonra zinco kullandım oda pek işe yaramadı gibi geldi. Birde kakasını asla kendi başına yapamıyor memedeyken yapıyor dikkat ettimde acaba neden böyleki