ANNEBALIIII Kızlar 4,5 aylık bir oğlum var. Önceden gece 2 defa uyanırdı. Son bir haftadır sabaha kadar ıkınır gibi ses çıkarıyor ama hiç durmadan. Ateşi yok. Gazını çıkarıyorum sürekli. Ne oldu ya. Dr a söyledim hiç bir açıklama yapmadı☹️
Yade012 ANNEBALIIII kolik bir bebek olabilirmi acaba hani bir iki kere gazını çıkartmaklada rahatlayamiyorlarya
Ayaz13 ANNEBALIIII gece ıkınmaları , kakada mukus , burunda hışırtı alerjinin ilke belirtileri olarak doktora gitmiştik kakasını yapcak gibi sürekli ıkınıyordu. Emiyorsa yeni bişey yediniz mi (çilek , antepfıstıgı gibi )
Melek030 ANNEBALIIII ne hikmetse bizde aynıyız. Mışıl mışıl uyuyan çocuk gaz bombasına döndü. Sebebi çok belki araştırdım içeriklerini prospektuslerini de aşı asi aşı mikrop yuvasına çeviriyor bağırsakları
Aezgi ANNEBALIIII benimde bebeğim 2 kere kalkardı 4.aydan sonra saat bası kalkmaya basladı ama asırı gaz oluyordu uykusunda ıkınıp duruyordu 5.5 aylık olduk su an o uykudan urandıran gaz sancıları gitti kolik bir bebekte değildi aslında böyle bi dönem gecirdik bizde
Esrayd ANNEBALIIII vallahi biz de öyleyiz yenidoğan döneminde bile bu kadar gazı yoktu kızımın. 4. Aydan sonra oldu ne olduysa uyuyamıyor gazdan resmen her gece masaj yapmakla geçiyor
Elaogemnes elifff13 atak zamanıda gelmiş olabilir bizim 4. Ayda dediğiniz gibidüzenli olan uykular gitti sürekli ıkınma uykuda hareket bacakları kendine çekme başladı ama gazdan yada yediği bişeyden değildi atakdan dolayı oluyormuş🥴 atak bitince düzeldi hiç inanamazdım ama oluyormul gerçekten
Ayaz13 elifff13 alerjik olduğu için emziriyorsanız bebeğe hassasiyet yapabiliyor bizim doktorumuz yasakladı çoklu besin alerjimiz olduğu için
Melek030 Elaogemnes gazdan degilmi bizim de aynı ama belli ki gazdan diyorum ben kıvranıyor. Uyanik kaldığı her an çığlık çığlığa ağlıyor. Bağırsak düzenleyici de kullanıyorum ama. Ama neden böyle anlamadım bende gaz mı değil mi başka bir şeymi anlamadım. Ne temizlik ne yemek hak getire aç kalıyorum bazen valla
AzraEcemsMom ANNEBALIIII Bu ay atak dönemi olduğu için meme reddi normal çok üstüne gitmeyin emmek istemezse. Belki o çıkardığı sesler mirildanma olabilir. Benim bebeğim de sürekli bağırarak başladı kendi sesini dinlemeye. Bebekler o aylarda kendi seslerini dinlemeyi seviyorlar
Elaogemnes ANNEBALIIII netteen hesaplama var 1 ay sürdü ama sonra gece 3-4 kalkmaya döndü saat başı kalkıyordu atakta