Aliveannesiiii Astadavistabeybi oğlumun da titriyordu aynı aylarda canım (aynı şeyden bahsediyoruzdur umarım) şimdi 10bucuk aylık çok uzun zamandır yok.
Petitom Astadavistabeybi canım tam olarak neden bahsettiğini bilmiyorum ama benim bebeğimin de bir şeye heyecanlı uzanınca almak isteyince titriyor
Kardi_13 Astadavistabeybi Benim ablaamin oğlu da ellerini titretiyirdu çok onemsemedi ablam ilkte şuan 5 yaşında hala titretiyor doktora görünse iyi olur
keskebirazuyusam Benim bebeğimde de oluyo, 1 buçuk aylık bebeğim. Uzanıkken gerinir ya hani bebekler, tam o anda sağ eli bikaç kere titriyor tam gerinme anında. Sonrasında hiç görmüyorum ama
Astadavistabeybi Petitom heyecanlanırsa elleri titriyor kendine vuruyor sürekli yapmıyor ama merak ettim
Petitom Astadavistabeybi benim bebeğim de yapıyor ama endişelenecek bir şey olduğunu hiç düşünememiştim tutamaya çalıştığı için oluyor diye düşündüm
Aliveannesiiii Astadavistabeybi bizim de öyleydi hatta dedik normal midir diye heyecanlanınca daha sıklaşıyordu. Dediğim gibi geçti belki bir dönemdir