Ezgibebek Kızlar lansinoh göğüs pedini kullanıyorum tekrar almam gerekiyo gayet memnundum ama baby me markası çok çok daha uygun ürün hakkında bilgim yok kullanan var mı güzel mi?
Ayca2021 Ezgibebek lansinoh tabi ki daha kaliteli ama baby me de fiyatına göre oldukça iyi..cok kullandığım için ben de.baby me aldim en son
kydngr Ezgibebek ben hep baby me kullandım. O yüzden kıyaslama yapamıyorum ancak memnunum babyme’den..
Katarsis Baby me almıştım bi ara lansinoha göre kalın gelmişti bana onun dışında dikkatimi çeken bir şey olmamıştı
SB_ Ezgibebek açıkçası ben ilk baby me aldım bu yüzden diğer markalarla kıyaslıyamam ama mesela siz lansinohun pedini gün içerisinde kaç kere değiştiriyorsunuz? Bana sanki baby menin emme kapasitesi pek yüksek değil gibi geldi
kutubebegimmmm Ezgibebek bende ilk başta lansinoh kullanmıştım daha sonra weebaby denedim lansinoh kadar ince değil ama çokta kalın değil onu kullanmaya devam ediyorum fiyat performans ürünü beğendim
Begooo Baby me kullandım çok memnum kaldım ama her zaman edinemediğim için wee baby kullanıyorum dwhw çok ondan da çok memnunum güzel çekiyor sütü
AzraEcemsMom Ezgibebek ben kullanıyorum gayet güzel. Ben daha önce hanymish göğüs pedini kullaniyordum kelli değildi o ve memnun değildim. Baby me kullanmaya başladım jelli oldugu için 2 gün durduğu oluyor camasirimda. Dağılma yapmıyor. Memnunum yani
masalcik Ezgibebek Benim sürekli göğsüme yapışıyordu pamuklari dağılarak.bi de onlari temizlemek zorunda kalıyordum