safis12 kızlar bebeğim oksuruyordu prospan verdi doktor prospani içince daha çok öksürüyor normal mi bu kullanan var mı
Mevakemaleyna safis12 canim o tamamen doğal sana oyle geliyor icindeki balgami atmasi icin öksürüyor suan bebek ya oksurerek ya da diskilamayla kakayla cikartacak balgami
elifhanimm safis12 prospanı 1 aylık bebemde kullanmıştık hırıltısı vardı 1 haftada tamamem kesti ondan önce hiç kesilmiyordu doğduğundan beri vardı,tamamen bitkisel şurup sizde kullanabilirsiniz ölçü artrırırak öksürül vb durumlarda
Mevakemaleyna safis12 normal balgamini atiyor hamileyken sigara kullandıysanız veya o ortamda bulunuyorsaniz bebekle gayet normal balgam varsir ben oglumda kullandim sigara ictim hamileyken ve yaninda ondan balgami coktu artiyor balgami atiyor komple bitiyor yani korkma
EsraKerimm safis12 normalde hemen etki eder ama bh bayağı uzadı yani oğlum 10 günde ancak hafifledi öksürüğü 25 günde sürdü öksürük bogulurcwsına kuru öksürüyordu bide bizim buhar cihazımızda var o da iyileşmesinde etki ett