Morusevenanne Kızlar merhaba. 6,200 gram bebişim. Günlük rahatlık 3 dar geliyor günlük rahatlık 4 sipariş vereceğim. gece için de Premium Care alacağım ama 3 mü söylesem 4 mü söylesem kararsız kaldım. Bu aralıkta kaç beden kullandınız?
Asyanesrin Morusevenanne ben kilot bez kullanıyorum o kilolarda 3 numaraydı şuan 8500 4 numarasını kullanıyorum
Minis Kızım 7200 premium care de 3 numara kullanıyoruz ve yeni geçtik. Yani 4 çok büyük olur diye düşünüyorum. Günlük rahatlık olandan hiç kullanmadım bilmiyorum
Asyanesrin Morusevenanne ben 2 aylıkken başladım halada devam ediyorum asıl daha kolay giydirmesi çok pratik ve sızdırma hiç olmuyor tavsiye ederim bel kısmı özellikle daha yumuşak rahatsız etmiyor göbeğini deneyin bence memnun kalırsınız
Mlke301020 Asyanesrin ben de aradaydım geçirir mi diye keşke daha önce alsaydım benim oğlum 9400 5 numara kullanıyorum göbeğinden dolayı . 5 paket 5 numara aldık bi daha ki sefere inşallah 😄
Asyanesrin Mlke301020 sizde bizim gibi bez alınca 1 paket yetmiyor her defasında fazla fazla stok 😂 sonra beden büyüyünce de elinde patlıyor benim kaç sefer öyle oldu
Fermanimmm Morusevenanne valla prima premium diğer klasik yeşil renkte olana göre daha esnek bedenler birinde dar birinde geniş 6 aylik oglum 9 kilo 5 numara premium kullanıyorum canim
Mlke301020 Asyanesrin öyle 2 numara kalmış evde kimseye de veremedim. Şimdi de bir sürü 5 indirimden yararlanalım diyoruz iyi mi kötü mü oluyor anlamıyoruz😃