GizemElf Merhaba hanımlar 3 gün oluyor başlayalı kızım azıcık kaçırdıktan sonra söylüyor normal mı sizce?
Denizpasam GizemElf cnm bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama oğlum 2 yaş 8 aylık, yeni öğrettim bende, 3 günde öğrendi. Seninki de çabuk öğrenecek belli ki, sonra sonra bakacaksın kaçırmadan söyleyecek. Gayet iyi ilerliyorsunuz şuan ❤️
Kadifemsii GizemElf olurmu canım kuzenim oğluna eğitim vermeye başladığında 1 ay boyunca her bulduğu yere işedi dedi siz çok iyi başlamışsınız
GizemElf Denizpasam çok sağol canım kızım 26 ay 19 günlük canım inşAllah öyle olur tamamen üstüne kaçırdığı da oluyor arada , eşimde tamamen kaçırdığında hemen değiştirme ki iyice anlasın diyor sizce öyle mi yapmalıyım?🌸
Denizpasam GizemElf olsun cnm oyuna dalıyordur muhtemelen, bence gayet başarılı, kakayı da genelde ilk 3 gün tutuyorlar yapmaya çekiniyorlar kendinden bir parça olarak görüyorlarmış ilk yaptığında tepkini iyi ayarlamak lazım cnm aklında olsun eğer yapmadıysa henüz
GizemElf Denizpasam 2 gün yaptı ben mutfaktayken yapıp yanıma gelip çiş dedi bir baktım kaka yapmış canım 🤦♀️ Canım tamamen kaçırdığında sence hemen değiştirmemeli miyim? 🌸
Denizpasam GizemElf rahatsı olsun yanlış yaptığını anlasın diye mi diyorsun cnm? Yok ben kaçırınca hemen değiştirdim. Annecim bak her yer çiş oldu bir daha ki sefere dikkat edelim lazımlığa yapalım olur mu sonra da sifona basarız bay bay yaparız çişlere, gelmeden çişin haber vermelisin gibi ☺️
GizemElf Denizpasam bende öyle yapıyorum canım ama eşim sen hemen değiştiriyorsun o farkına varmıyor ki diyor acaba bende diyorum yanlış mı yapıyorum 🌸
GizemElf Denizpasam bende çişini üstüne yaptığında ıslattığı yeri gösterip bu ne kızım diye soruyorum o da her seferinde çiş diyor bende bak kızım pijamamıza yapmıcaz tuvaletemize yapıcaz artık tamam mı kızım diyorum her seferinde tamam diyor ama 😂🤷♀️
Denizpasam GizemElf anlatıyorsan ve anlıyorsa ki anlıyordur bence yaşı küçük değil, bence gerek yok değiştir, ben anlatınca oğlum üzülüyordu kaçırdı diye bende hemen değiştiriyordum
Denizpasam GizemElf bi arkadaşım öğretiyor şun kızına kızı 20 aylık, bugün 7. Günleriydi ilk defa çişim var deyip lazımlığa yapmış yani motive olmanız için anlattım gayet iyi gidiyorsunuz 🧿 maşallah diyelim kuzuya