Sahraligunler Bir türlü içim rahat etmiyor sürekli üşüdüğunu düşünüyorum bir tane kısa kollu zıbın üstüne bir tane uzun kol içlik ve onun uzerune yine uzun kol birşey giydiriyorum altına da iki tane giydiriyorum yanlış mı yapıyorum acaba
1mom1baby Sahraligunler nerde yaşıyorsunuz bulunduğunuz yer çok mu soğuk giydirdikleriniz bana fazla geldi doğduğunda kıştı dışarı çıkarken dahil hiçbir zaman böyle giydirmedim erzurum kars gibi bi yerde yaşıyorsanız tamam ama havanın daha sıcak olduğu yerde yaşıyorsanız fazla
dominantteyze Sahraligunler çok giydiriyorsun havalar okdr serin değil artık canım sıcağa bu kadar alıştırırsan kolay hastalanır sonra yarım kol zıbın üstüne uzun kol altınada tek eşofman giydirsen yeterli üşüse zaten ağlar enseside soğuk olur ordan anlayablirsin
SeverusSnape Sahraligunler Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Eğer siz evin içinde üşümüyorsanız bebeğinizi de ona göre giydirmelisiniz. Mesela siz kısa kollu tişört ile durabiliyorsanız bebeğiniz de kısa kollu body üzerine uzun kollu pijama ve tek altla durabilir gibi düşünebilirsiniz. ☺️
Mervedenizz Bence öyle alıştırmayın sonra çok hastalanır . Kısakol üstüne bi uzun kollu altta da tek kat yeterli diye düşünüyorum 🤔
Meltemli Sahraligunler kendiniz ne giyiyor iseniz bir tık fazlası yeterli terleme daha fazla hasta yapar bebekler aksine soğuğu daha fazla seviyor
Addie487 Sahraligunler ben 28 derecede zıbınla yatırıyorum, diğer türlü terliyor ensesi burnu. Ama çatı katında yaşıyoruz ev baya sıcak. 25 derece de kısakollu 24 ün altında uzun kollu giydiriyorum. Hiç bir şarttada üstünü örtmüyor. Üşüsüğünü düşünürsem yanıma alıyorum ben ısıtıyorum oğlumu 😅
Medusafer Sahraligunler çok soğuk kış günlerinde bile asla iki kat giydirmedim kızımı şuan evimiz 24 derece şort tişörtle duruyor doktorum bebekler sıcağı sevmez asla kalın giydirme diye çok diretti hep onu dinledim hic de sorun yaşamadım bu zamana kadar bence çok giydiriyorsunuz