Kelebegimm Kullanan arkadaşlar genel olarak çoğunluk adetten 14 gün önce mi yumurtlama gördü ? Eczaneden test aldım ama içinde sadece beş tane var. Eczacı kadın temiz günlerimi üçe bölüp tam ortasına denk gelecek şekilde Birgün yapıp birgün ara vermemi söyledi. Ya yumurtlama başta yada sonda olursa diye kafam karıştı. Sizce ?🤔
Wanderlust Kelebegimm kisiden kisiye degisir ortalama olarak 14 gun once deniyor ama herkesin yumurtlama donemi farkli adetten hemen sonra da hamile kalan var 1 ayda cift yumurtlama goren de. En sagliklisi adet bittigi gibi her gun testi yapip takip etmek.
Anaogul Kelebegimm ovulasyon testi ile takip ettim ve hamile kaldım her kadında farklıdır ben adetten 6.7. günlerde yumurtlama görmüştüm eczaneden o paraya almaktansa Instagram’da birgebeningunlugu var hem herşeyi anlatıyor hem yardımcı oluyor tavsiye ederim 🤗
Zlg Kelebegimm eczaneden degilde netten sipariş verirseniz daha iyi olur uygun fiyata cok.adetli alabiliriz herkesin yumurtlama tarihi farklıdır adet bitince hemen yumurtlama olanda var adet öncesi olanda ben ilk çocuğunda test kullanarak kaldim ve yumurtlama 17.gun olduğunu öğrendim adet bittiğinde testi hergun yapabilirsiniz
Kelebegimm Serifeelifasel yani düzenli aslında en fazla bir iki gün oynama oluyor. Ama adetten birgün önce hamile kalanlar bile var herkesin farklı olabiliyor herhalde diye düşündüm bende
sebnemrah Kelebegimm adetten 1 gün önce hamile kalınmaz canım geç döllenme olur son adetinin başlangıç tarihinden 14 gün geri say yumurtlama o gün oluyor ben 28 günde bir adet oluyorum 16 falan çatlamış oluyor
Durucilla Ya ben internetten 30lu paket almıştım. Adet bitiminden itibaren her gün yapıyordum. evet adet döngünüzden 14 gün önce yumurtlama oluyor. Ben 28 günde bir olduğum için tam 14. Günde yumurtlama olmuştu.
Kelebegimm Durucilla bende beşli teste 45 TL verdim çok pişmanım internetten 30 lu alsaymışım keşke. Umarım benimde öyle olur ya
Kelebegimm Durucilla 28 günde bir derken adet gününüzden itibaren mi sayıyorsunuz yoksa temizlendikten itibaren mi. Ben iki aydır ayın 23’ünde oluyorum adet
Gulgugul Gulgugul her ay aynı gunse 30 gündür yumurtlamanız da 14 15 günler arasındadır büyük ihtimalle
Kelebegimm sebnemrah adetten bir gün önce hamile kalan birkaç kişiye burada denk gelmiştim de ondan sordum teşekkür ederim ☺️
Kelebegimm Anaogul evet takip ediyorum ama kargo geç gelir eczaneden alayım dedim maalesef beş tane varmış. Birdahaki ay ondan alacağım inşAllah ☺️